Γιατί οι Ιάπωνες έχουν «μανία» με την KitKat - Ένας σεφ ζαχαροπλαστικής πίσω από 400 γεύσεις - Βίντεο

Γιατί οι Ιάπωνες έχουν «μανία» με την KitKat - Ένας σεφ ζαχαροπλαστικής πίσω από 400 γεύσεις - Βίντεο Facebook Twitter
0

Η σοκολάτα KitKat είναι πολύ δημοφιλής στην Ιαπωνία, τόσο που οι ιθύνοντες της εταιρείας έχουν μανία με το να προσθέτουν νέα είδη γεύσεων στην σοκολάτα.

Βέβαια η δημοφιλία της σοκολάτας έχει εδραιωθεί στην Ιαπωνία και επειδή η λέξη KitKat μοιάζει με τη γιαπωνέζικη έκφραση Κitto Katsu που σημαίνει καλή τύχη.

Γιατί οι Ιάπωνες έχουν «μανία» με την KitKat - Ένας σεφ ζαχαροπλαστικής πίσω από 400 γεύσεις - Βίντεο Facebook Twitter

Έτσι, στην Ιαπωνία η ποικιλία στις γεύσεις είναι τεράστια. Από την γεύση cheesecake, μπανάνα, έως το wasabi, ακόμα και γλυκοπατάτα, αλλά και πάρα πολλές άλλες γεύσεις.

Γιατί οι Ιάπωνες έχουν «μανία» με την KitKat - Ένας σεφ ζαχαροπλαστικής πίσω από 400 γεύσεις - Βίντεο Facebook Twitter

Συγκεκριμένα, η σοκολάτα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 400 ποικιλίες γεύσεων και πολλά χρώματα, σύμφωνα με τον Yuji Takeuchi, διευθυντή μάρκετινγκ της Nestlé Japan.

Μάλιστα, ο σεφ ζαχαροπλαστικής, Yasumasa Takagi είναι εκείνος που προτείνει και δημιουργεί νέες γεύσεις, έχοντας την «ευθύνη» για πάνω από 50 πρωτότυπες γεύσεις μέχρι στιγμής.

Γιατί οι Ιάπωνες έχουν «μανία» με την KitKat - Ένας σεφ ζαχαροπλαστικής πίσω από 400 γεύσεις - Βίντεο Facebook Twitter

Σημειώνεται ότι στην Ιαπωνία η KitKat είναι η πρώτη σε πωλήσεις σοκολάτα και πολλοί καταναλωτές περιμένουν εναγωνίως κάθε φορά την νέα γεύση. «Οι άνθρωποι εδώ χαρίζουν μια σοκολάτα ο ένας στον άλλον για να πουν «όλα θα πάνε καλά» ή για να ευχηθούν καλή επιτυχία» υποστηρίζει ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας.

 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM