Γκάμπι Πετίτο: «Την σκότωσα για πάρω τον πόνο της, το ήθελε»- Στο φως το σημειωματάριο του συντρόφου της

Ο Μπράιαν Λόντρι με την Γκάμπι Πετίτο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Στο σημειωματάριο που άφησε πίσω του, ο Μπράιαν Λόντρι παραδεχόταν ότι είχε δολοφονήσει την αρραβωνιστικιά του, Γκάμπι Πετίτο, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να την λυτρώσει από τον πόνο, μετά τον τραυματισμό της. 

Το FBI είχε ήδη γνωστοποιήσει ότι στο σημειωματάριο που βρέθηκε κοντά στη σορό του, ο Λόντρι ομολογούσε τη δολοφονία της 22χρονης, η εξαφάνιση της οποίας απασχόλησε την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ για μέρες, μέχρι να βρεθεί το άψυχο σώμα της. 

Τώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας του Λόντρι έδωσε στη δημοσιότητας οχτώ σελίδες από το σημειωματάριο που βρήκαν οι αρχές όταν τον εντόπισαν νεκρό, τον Οκτώβριο του 2021. Σε μία από τις σελίδες ο 23χρονος έγραφε ότι η Πετίτο είχε τραυματιστεί και πως προσπαθούσε να τη βοηθήσει. 

«Δεν ξέρω την έκταση των τραυμάτων της Γκάμπι, μόνο ότι πονούσε υπερβολικά. Έβαλα τέλος στη ζωή της, πίστευα ότι αυτό ήταν φιλεύσπλαχνο, αυτό ήταν που ήθελε, αλλά βλέπω τώρα όλα τα λάθη που έκανα. Πανικοβλήθηκα. Ήμουν σε σοκ. Αλλά από τη στιγμή που αποφάσισα, πήρα τον πόνο της, ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω χωρίς εκείνη», έγραψε. Ο θάνατος της Πετίτο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, επήλθε από στραγγαλισμό και χαρακτηρίστηκε ανθρωποκτονία

«Ζητώ συγγνώμη από όποιον θα επηρεάσει αυτό. Η Γκάμπι ήταν η αγάπη της ζωής μου, αλλά ξέρω ότι την λάτρευαν πολλοί. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά της, γιατί τους αγαπώ», έγραψε σε άλλη σελίδα ο Λόντρι. 

«Αυτοκτόνησα με την ελπίδα ότι τα ζώα μπορεί να με ξεσκίσουν. Αυτό μπορεί να κάνει κάποιους στην οικογένειά της να χαρούν», ανέφερε σε άλλη σελίδα, στο κάτω μέρος της οποίας, έγραψε: «Παρακαλώ μαζέψτε όλα τα πράγματά μου. Η Γκάμπι σιχαινόταν τους ανθρώπους που πετούν σκουπίδια». 

Η Γκάμπι Πετίτο και ο Μπράιαν Λόντρι ταξίδευαν το καλοκαίρι του 2021 στις ΗΠΑ. Αυτός επέστρεψε στο σπίτι του στη Φλόριντα, στις αρχές Σεπτεμβρίου, μόνος. Όταν η οικογένεια της 22χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της, τα ίχνη του Λόντρι χάθηκαν. 

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2021, η Πετίτο βρέθηκε νεκρή σε πάρκο στο Γουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε δολοφονηθεί τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Τον Οκτώβριο, ο Λόντρι βρέθηκε νεκρός σε πάρκο στη Φλόριντα. Κοντά του εντοπίστηκαν ένα όπλο, ένα σακίδιο και το σημειωματάριο. Οι ιατροδικαστές έκριναν ότι αυτοπυροβολήθηκε. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ που είχε καταγγείλει για βιασμό τον Έπσταϊν και τον πρίγκιπα Άντριου

Διεθνή / Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ που είχε καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση τον Έπσταϊν και τον πρίγκιπα Άντριου

Τον Αύγουστο του 2021, η Βιρτζίνια Τζουφρέ μήνυσε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 17 ετών και είχε πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος του Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντινούπολη: Ο σεισμός, το Kanal Istanbul και η καταστροφή των χώρων συγκέντρωσης πολιτών από τον Ερντογάν

Διεθνή / Κωνσταντινούπολη: Ο σεισμός, το Kanal Istanbul και η καταστροφή των χώρων συγκέντρωσης πολιτών από τον Ερντογάν

Η σεισμογενής Κωνσταντινούπολη έχει δει μείωση των χώρων συγκέντρωσης πολιτών λόγω τσιμεντοποίησης από τις κυβερνήσεις Ερντογάν - Ποιες περιοχές έχουν αντικατασταθεί από νέες υποδομές και πώς αυτό επηρεάζει την ασφάλεια των πολιτών σε περίπτωση φυσικών καταστροφών
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Διεθνή / Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση σε λιγότερο από ένα μήνα στο Χαλίσκο του Μεξικού, όπου άνθρωποι που αναζητούν δικαιοσύνη για την εξαφάνιση μελών της οικογένειάς τους δολοφονούνται
LIFO NEWSROOM