Η 3χρονη Έμιλι δεν θα ξαναχαμογελάσει- Της επιτέθηκε σκύλος που μόλις είχε υιοθετήσει

Η 3χρονη Έμιλι δεν θα ξαναχαμογελάσει- Της επιτέθηκε σκύλος που μόλις είχαν υιοθετήσει Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Ένα 3χρονο κορίτσι στη Λουιζιάνα δεν θα μπορέσει να ξαναχαμογελάσει, μετά την επίθεση που δέχθηκε από σκύλο, τον οποίο μόλις είχε υιοθετήσει η οικογένειά της.

Η μικρή Έμιλι Ρόαρκ από το Σλάιντελ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 16 Μαρτίου μετά από την επίθεση του σκύλου, δήλωσε η Ρεμπέκα Μπολάιν σε μια εκστρατεία μέσω GoFundMe, που ξεκίνησε για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα.

Το κοριτσάκι υπέστη μυϊκή βλάβη και χρειάστηκε ράμματα κάτω από το μάτι της και κοντά στο στόμα της. Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα μπορεί να χαμογελάσει ή να φάει από τη μία πλευρά του προσώπου της και μπορεί να έχει υποστεί ζημιά και στον δακρυϊκό της πόρο, όπως υποστήριξε η Μπολάιν.

Η Έμιλι θα χρειαστεί πολλαπλές επεμβάσεις αποκατάστασης στο μέλλον, πρόσθεσε η μητέρα της.

Σύμφωνα με τις αναφορές το κορίτσι «χάιδευε απαλά» τον 3χρονο σκύλο, που ονομαζόταν Tater Tot, όταν της επιτέθηκε λιγότερο από 24 ώρες αφότου η οικογένεια τον υιοθέτησε, ανέφερε η Daily Mail.

«Όταν ο σκύλος τη δάγκωσε δεν έβγαλε άχνα», είπε η φοβισμένη μητέρα. Είπε ακόμη ότι τρομοκρατήθηκε μήπως ο σκύλος κατασπαράξει την κόρη της. 

Η Έμιλι, της οποίας οι εκκλήσεις για ένα κουτάβι οδήγησαν την οικογένεια στην αναδοχή του σκύλου, φοβάται πλέον τα ζώα, δήλωσε η Μπολάιν.

«Κάθε τόσο, όταν πονάει πολύ, δείχνει τον εαυτό της και λέει “μαμά πεθαίνω, μαμά πεθαίνω. Το κουτάβι ήταν πεινασμένο”, κάτι που ραγίζει την καρδιά», καταλήγει.

H αρμόδια υπηρεσία για τον έλεγχο των ζώων πήρε το σκυλί από το σπίτι και του έκανε ευθανασία ενώ η οικογένεια βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από Daily Mail 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Διεθνή / Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Η φιλορωσική στάση του Ορμπάν έχει προκαλέσει νέες εντάσεις, με την Ουγγαρία να χρησιμοποιεί επανειλημμένα το δικαίωμα βέτο για να εμποδίσει ευρωπαϊκές κυρώσεις σε βάρος Ρώσων ολιγαρχών και στρατιωτικών
LIFO NEWSROOM
Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Διεθνή / Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Η Νορβηγία δεν είναι μόνη. Η Σουηδία έχει επαναφέρει τη χρήση της υπόγειας ναυτικής βάσης στο νησί Muskö, ενώ η Κίνα, το Ιράν και άλλες χώρες χτίζουν ή ενισχύουν υπόγειες εγκαταστάσεις στρατιωτικής σημασίας
LIFO NEWSROOM
Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Διεθνή / Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Ο νέος ηγέτης κάλεσε τους πολίτες σε ενότητα απέναντι στις αυξανόμενες εξωτερικές πιέσεις, τονίζοντας πως είναι κρίσιμο «να σταθούμε μαζί ως λαός, ειδικά τώρα που δεχόμαστε πιέσεις από το εξωτερικό»
LIFO NEWSROOM