Η Κόρτνεϊ Κοξ μιλά για τις αποτυχημένες πλαστικές της: «Όντως έδειχνα παράξενη»

Η Κόρτνεϊ Κοξ μιλά για τις αποτυχημένες πλαστικές της: «Όντως έδειχνα παράξενη» Facebook Twitter
0

Η Κόρτνεϊ Κοξ μίλησε με ειλικρίνεια για τις αισθητικές -αποτυχημένες- επεμβάσεις της, πώς ανυπομονεί πλέον να κλείσει σύντομα τα 60 αλλά και τον συμπρωταγωνιστή της, Μάθιου Πέρι, στα «Φιλαράκια».

Η ηθοποιός και influencer του Instagram - μετρά 12 εκατομμύρια followers- μίλησε στο περιοδικό Sunday Times Style με αφορμή την νέα τηλεοπτική σειρά «Shining Vale», που κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου στο Starz.

«Αισθάνομαι νέα. Έχω πολλούς φίλους στα 30 και δεν το σκέφτομαι. Για μένα είμαστε της ίδιας ηλικίας μέχρι βασικά να το σκεφτώ», είπε η 57χρονη ηθοποιός.

To trailer της νέας σειράς «Shining Vale»

Όσον αφορά τα 60, που έρχονται σε λίγα χρόνια, η Κόρτνεϊ Κοξ λέει: «Θεέ μου, είναι τόσο δύσκολο ακόμη και να το ακούς ή να το λες. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι 60, απλά εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαι πιο προσγειωμένη, έχω μάθει τόσα πολλά στη ζωή μου - τι να απολαμβάνω, για ποια πράγματα να προσπαθώ περισσότερο και τι να αφήνω πίσω».

Για την εικόνα της με τα χρόνια, εξήγησε ότι πλέον έχει αποδεχθεί την ηλικία της. 

«Έρχεται μια στιγμή που λες: "Α, αλλάζω. Δείχνω μεγαλύτερη". Και προσπάθησα να κυνηγήσω αυτή τη νεανικότητα για χρόνια», συνέχισε. «Και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι στην πραγματικότητα δείχνω πολύ παράξενη με τις ενέσεις και κάνοντας πράγματα στο πρόσωπό μου που ποτέ δεν θα έκανα τώρα».

Όταν είδε ότι το κοινό σχολίαζε την εμφάνισή της, είπε ότι ήρθε μια στιγμή που συνειδητοποίησε ότι έπρεπε «να σταματήσει». Η Κόρτνεϊ Κοξ έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι είχε αφαίρεσε όλα τα fillers της για να μοιάζει περισσότερο με τον εαυτό της.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι το να είσαι μεσήλικας είναι λίγο περίεργο, ωστόσο, εκπλήσσεται με το πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος. «Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό το θέμα της μέσης ηλικίας», σημείωσε.

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε επίσης στη διάσημη κωμική σειρά του NBC της δεκαετίας του '90, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο συμπρωταγωνιστής της Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ Μπινγκ) ασκούσε τεράστια «πίεση» στον εαυτό του για να φέρνει γέλιο στα «Φιλαράκια». «Έδωσε αγώνα για λίγο», είπε η Κοξ. «Νομίζω ότι τα πάει περίφημα τώρα».

Ο Μάθιου Πέρι έχει πει ότι «φρίκαρε» αν μια από τις ατάκες του δεν έκανε το κοινό να γελάσει. Σε αυτό, η Κοξ είπε, «Από εκεί να καταλάβει πόσο πολύ βασιζόταν σε αυτό για τη δική του αυτοεκτίμηση». 

Η Κόρτνεϊ Κοξ μιλά για τις αποτυχημένες πλαστικές της: «Όντως έδειχνα παράξενη» Facebook Twitter
Φωτ: EPA/AFPI/LEE CELANO

Στο reunion των «Friends», ο 52χρονος ηθοποιός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένιωθα ότι θα πέθαινα αν δεν γελούσαν», ενώ σε συνέντευξη το 2016 ο Μάθιου Πέρι είχε παραδεχθεί ότι δεν θυμόταν τα γυρίσματα από πολλές σεζόν της σειράς. «Δεν θυμάμαι τρία χρόνια», είπε στο BBC Radio 2. «Κάπου μεταξύ των σεζόν 3 και 6...ήμουν λίγο εκτός».

Στο μεταξύ, η Κόρτνεϊ Κοξ είπε στους Times of London ότι ποτέ δεν θα κουραστεί να μιλάει για τα «Φιλαράκια». «Ήταν τεράστιο κομμάτι της ζωής μου. Ήμουν τόσο τυχερή που βρέθηκα στο σόου και πέρασα τόσα πολλά αυτά τα 10 χρόνια», είπε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: Προφυλακίστηκε για «τρομοκρατία» ο Σουηδός δημοσιογράφος Κατζ Τζοακίμ Μεντίν

Διεθνή / Τουρκία: Προφυλακίστηκε για «τρομοκρατία» ο Σουηδός δημοσιογράφος Κατζ Τζοακίμ Μεντίν

Έντονη αντίδραση από ΣτοκχόλμηΗ υπόθεση συνδέεται με διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη τον Ιανουάριο του 2023, κατά την οποία διαδηλωτές κρέμασαν κούκλα που έμοιαζε με τον Τούρκο πρόεδρο έξω από το δημαρχείο της πόλης
LIFO NEWSROOM
Παρ' ολίγον σύγκρουση Airbus της Delta Air Lines με στρατιωτικό αεροσκάφος στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / Παρ' ολίγον σύγκρουση Airbus της Delta Air Lines με στρατιωτικό αεροσκάφος στην Ουάσινγκτον

Το περιστατικό καταγράφηκε λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αεροπορική τραγωδία της 29ης Ιανουαρίου, όταν στρατιωτικό ελικόπτερο Black Hawk συγκρούστηκε με αεροσκάφος της American Airlines
LIFO NEWSROOM
Σεισμός στη Μιανμάρ: Τουλάχιστον 1.000 νεκροί και 2.376 τραυματίες – Ξεκίνησε η διεθνής αποστολή βοήθειας

Διεθνή / Σεισμός στη Μιανμάρ: Τουλάχιστον 1.000 νεκροί και 2.376 τραυματίες – Ξεκίνησε η διεθνής αποστολή βοήθειας

Η Μιανμάρ, μια χώρα ήδη σε βαθιά πολιτική και ανθρωπιστική κρίση, καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις πιο φονικές φυσικές καταστροφές στην πρόσφατη ιστορία της
LIFO NEWSROOM
Το θεατρικό έργο του Τζορτζ Κλούνεϊ σπάει ρεκόρ εισπράξεων στο Μπρόντγουεϊ

Διεθνή / «Καληνύχτα και καλή τύχη»: Το θεατρικό έργο του Τζορτζ Κλούνεϊ σπάει ρεκόρ εισπράξεων στο Μπρόντγουεϊ

Το «Καληνύχτα και καλή τύχη» συγκέντρωσε 3,3 εκατ. δολάρια την περασμένη εβδομάδα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που είχε σημειωθεί νωρίτερα αυτό το μήνα από τον «Οθέλλο» του Ντένζελ Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM