Η Λόρεν Σάντσεζ έκλεψε τις εντυπώσεις στο δείπνο του Λευκού Οίκου προς τιμήν του Ιάπωνα πρωθυπουργού

Η Λόρεν Σάντσεζ έκλεψε τις εντυπώσεις στο δείπνο του Λευκού Οίκου προς τιμήν του Ιάπωνα πρωθυπουργού Facebook Twitter
Η Λόρεν Σάντσεζ και ο Τζεφ Μπέζος / EPA
0

Με κατακόκκινη μάξι τουαλέτα και τεράστια διαμαντένια σκουλαρίκια η 54χρονη, πρώην δημοσιογράφος, Λόρεν Σάντσεζ ήταν χωρίς αμφιβολία η μεγάλη πρωταγωνίστρια της βραδιάς στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Τζο Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο προς τιμήν του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Φούμιο Κισίντα.

Η μελαχρινή Λόρεν Σάντσεζ εισήλθε στην αίθουσα χέρι με χέρι με τον δισεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της και ιδιοκτήτη της Amazon, Τζεφ Μπέζος. Η Σάντσεζ εμφανίστηκε με μάξι κόκκινη τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ από δαντέλα και φούστα από μετάξι. Η τουαλέτα ήταν μια δημιουργία του οίκου Rasario και η τιμή της ανέρχεται στα 2.200 δολάρια.

Η γοητευτική σύντροφος του Τζεφ Μπέζος ολοκλήρωσε την τολμηρή εμφάνισή της με ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα του Gianvito Rossi Flavia αξίας 1.200 δολαρίων και με ένα χρυσό clutch ενώ φρόντισε τα μακριά μαύρα μαλλιά της να μην κρύβουν τα τεράστια διαμαντένια σκουλαρίκια της. Στο πλευρό της ο 60χρονος ιδιοκτήτης της Amazon με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο.

Η Λόρεν Σάντσεζ έκλεψε τις εντυπώσεις στο δείπνο του Λευκού Οίκου προς τιμήν του Ιάπωνα πρωθυπουργού Facebook Twitter
Η Λόρεν Σάντσεζ και ο Τζεφ Μπέζος / EPA


Το black- tie δείπνο οργανώθηκε προς τιμήν του Ιάπωνα πρωθυπουργού Φούμιο Κισίντα και της συζύγου του Γιούκο με οικοδεσπότες τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν. Στο δείπνο του Λευκού Οίκου το παρών έδωσαν, επίσης, ο 80χρονος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την 45χρονη σύντροφό του Τίφανι Τσεν, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του Χίλαρι, η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν και η Αμερικανίδα, ιαπωνικής καταγωγής, πρώην αθλήτρια και ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ, Κρίστι Γιαμαγκούτσι. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι, μετά την άφιξή τους στον Λευκό Οίκο, οδηγήθηκαν στην Ανατολική αίθουσα, όπου οι 200 περίπου καλεσμένοι απόλαυσαν ένα πλούσιο δείπνο με σολωμό και μοσχαρίσιες μπριζόλες ξηρής ωρίμανσης.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έκανε πρόποση για τη φιλία των δύο χωρών και ανέφερε: «Και οι δύο θυμόμαστε τις επιλογές που έχουμε κάνει για να ενδυναμώσουμε αυτή τη φιλία. Και οι δύο θυμόμαστε τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει για επιτευχθεί η συμφιλίωση. Απόψε δεσμευόμαστε αυτή (η συμφιλίωση) να συνεχιστεί». Ο 82χρονος τραγουδιστής Πολ Σάιμον, αγαπημένος της Τζιλ Μπάιντεν, ψυχαγώγησε τους υψηλούς προσκεκλημένους με τις επιτυχίες του «Graceland» και «Slip Sliding Away».

Η δίωρη συνάντηση του Τζο Μπάιντεν με τον Φούμιο Κισίντα

Το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα είχαν δίωρη συνάντηση στην οποία συμφώνησαν να εξαπλώσουν το κοινό δίκτυο άμυνας με την συνεργασία της Αυστραλίας. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε πως ένας Ιάπωνας αστροναύτης θα μπορούσε να συμμετάσχει στο πρότζεκτ «Artemis» της NASA για την εξερεύνηση της Σελήνης. Μιλώντας από τους κήπους του Λευκού Οίκου ο Τζο Μπάιντεν τόνισε πως οι συμφωνίες που συζητήθηκαν με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό αποτελούν την πιο σημαντική αναβάθμιση της συμμαχίας των δύο χωρών από την στιγμή που αυτή εδραιώθηκε.

Οι δύο ηγέτες κατά την δίωρη συνάντησή τους επικεντρώθηκαν στα θέματα άμυνας στον Ινδο - Ειρηνικό (περιοχή που περιλαμβάνει τον Ινδικό Ωκεανό και τον δυτικό και κεντρικό Ειρηνικό Ωκεανό) και στις συνεχιζόμενες πολεμικές συγκρούσεις σε Ουκρανία και Γάζα. Στην συζήτηση των δύο ηγετών έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη Βόρεια Κορέα, στην Κίνα και στην Ταϊβάν με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας να τονίζει πως: «Αναφορικά με την επιθετικότητα της Ρωσίας προς την Ουκρανία... Σήμερα είναι η Ουκρανία, αύριο μπορεί να είναι η Ανατολική Ασία». Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός δήλωσε πως, αν και ΗΠΑ και Ιαπωνία θα συνεχίσουν να απαντούν στις προκλήσεις της Κίνας, «είναι σημαντικό να συνεχιστεί ο διάλογός μας με την Κίνα και να συνεργαστούμε με την Κίνα απέναντι στις κοινές προκλήσεις».

Με πληροφορίες από PageSix / BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Νετανιάχου - Ρούμπιο: «Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τον Τραμπ για τη Γάζα, κύρια πηγή αστάθειας το Ιράν»

Διεθνή / Συνάντηση Νετανιάχου - Ρούμπιο: «Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τον Τραμπ για τη Γάζα, κύρια πηγή αστάθειας το Ιράν»

Η συνάντηση έγινε μία ημέρα μετά την ανταλλαγή τριών ομήρων της Χαμάς που κρατούνταν στη Λωρίδα της Γάζας με 369 Παλαιστίνιους φυλακισμένους
LIFO NEWSROOM
Αυστρία: Ισλαμιστική επίθεση με μαχαίρι που σκότωσε 14χρονο - «Ο δράστης γελούσε μετά»

Διεθνή / Αυστρία: Ισλαμιστική η επίθεση με μαχαίρι - Ο δράστης γελούσε δυνατά αφού σκότωσε τον 14χρονο

Πλήθος αναρτήσεων στο X με τη φωτογραφία στην οποία λέγεται ότι είναι ο 23χρονος δράστης - Εμφανίζεται να γελάει, αφού μαχαίρωσε συνολικά έξι άτομα και σκότωσε το ένα
LIFO NEWSROOM
Ο Jay - Z για τη μήνυση ότι βίασε ανήλικη: Κατατέθηκε επίτηδες στην πρεμιέρα της κόρης μου

Διεθνή / Ο Jay - Z για τη μήνυση ότι βίασε ανήλικη: Κατατέθηκε επίτηδες στην πρεμιέρα της κόρης μου

«Αισθάνθηκα ότι μου έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο», δήλωσε μετά την απόφαση της γυναίκας που τον κατηγόρησε για τον βιασμό της σε εφηβική ηλικία, να αποσύρει τη μήνυση
LIFO NEWSROOM
Ρούτε: «Οι Ευρωπαίοι πρέπει να αποδείξουν τη χρησιμότητά τους» για να έχουν λόγο στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ρωσίας

Διεθνή / Ρούτε: «Οι Ευρωπαίοι πρέπει να αποδείξουν τη χρησιμότητά τους» για να έχουν λόγο στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ρωσίας

Ο Ρούτε διαμήνυσε ότι η Ρωσία δεν θα τολμήσει να επιτεθεί σε χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, προειδοποιώντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση η Συμμαχία θα απαντήσει με ολοκληρωτική επίθεση
LIFO NEWSROOM
Σερβία: Ο Βούτσιτς διαμηνύει «αποτυχία της έγχρωμης επανάστασης» – Κλιμακώνονται οι φοιτητικές διαδηλώσεις

Διεθνή / Σερβία: Ο Βούτσιτς διαμηνύει «αποτυχία της έγχρωμης επανάστασης» – Κλιμακώνονται οι φοιτητικές διαδηλώσεις

Την ίδια ώρα, δεκάδες χιλιάδες φοιτητές και πολίτες συνεχίζουν τον αποκλεισμό του Κραγκούγιεβατς, σε μια διαμαρτυρία που κορυφώνεται μετά από τρεις μήνες κινητοποιήσεων
LIFO NEWSROOM
Σύνοδο κορυφής του ευρωπαϊκού πυρήνα συγκαλεί ο Μακρόν μετά τη στάση του Βανς

Διεθνή / Σύνοδο κορυφής του ευρωπαϊκού πυρήνα συγκαλεί ο Μακρόν μετά τη στάση του Βανς

Την Παρασκευή, ο Γάλλος πρόεδρος διαβεβαίωσε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι πως «οι Ουκρανοί είναι οι μόνοι που μπορούν να ηγηθούν των ανταλλαγών για μια σταθερή και διαρκή ειρήνη με τη Ρωσία»
LIFO NEWSROOM
Άνδρας που έχασε bitcoin αξίας $800 εκατ. σε χωματερή θέλει να αγοράσει τον χώρο για να το βρει

Διεθνή / Άνδρας που έχασε bitcoin αξίας $800 εκατ. σε χωματερή θέλει να αγοράσει τον χώρο για να το βρει

«Σκέφτομαι να αγοράσω έναν χώρο υγειονομικής ταφής. Η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη», έγραψε στην πλατφόρμα X, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιος θα παρέχει τα κεφάλαια
LIFO NEWSROOM