Η Μελάνια δεν θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο με τον Ντόναλντ Τραμπ: «Έχει τη δική της ζωή»  

Η Μελάνια δεν θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο με τον Ντόναλντ Τραμπ: «Έχει τη δική της ζωή»   Facebook Twitter
Ντόναλντ, Μελάνια και Μπάρον Τραμπ τη βραδιά των εκλογών / Φωτογραφία: EPA
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιστρέφει θριαμβευτικά στον Λευκό Οίκο και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται εάν η σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ, θα κάνει το ίδιο — τουλάχιστον σε βάση πλήρους απασχόλησης. 

Πηγές από το περιβάλλον της Μελάνια Τραμπ μίλησαν για το αν θα ήθελε να κάνει την Ουάσιγκτον, σπίτι της ξανά η ίδια, και οι περισσότερες καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα: «Αν η Μελάνια γίνει ξανά πρώτη κυρία, φυσικά ο κόσμος περιμένει από αυτήν να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο και να εκτελέσει τα καθήκοντά της», λέει στο People μια πηγή κοντά στους Τραμπ. 

Ωστόσο, η Μελάνια, 54 ετών, δεν είναι τόσο πρόθυμη να μετακομίσει πράγματι στον Λευκό Οίκο: «Θα έχει το ιδιωτικό της διαμέρισμα εκεί, και έχει το σπίτι της στη Νέα Υόρκη και το σπίτι της στο Μαρ-α-Λάγκο στο Παλμ Μπιτς», λέει η ίδια πηγή. «Θα περνάει χρόνο σε όλα αυτά τα μέρη». 

Η ίδια πηγή λέει πως «δεν είναι πιθανό», να είναι ο Λευκός Οίκος η κύρια κατοικία της. 

Με τον γιο τους, Μπάρον Τραμπ, 18 ετών, αυτή τη στιγμή στο πρώτο έτος των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, η Μελάνια φέρεται να ελπίζει να περνάει περισσότερο χρόνο στην πόλη με το παιδί της, το μοναδικό που έχει με τον Ντόναλντ. 

«Όσο και αν η Μελάνια αγαπά το Μαρ-α-Λάγκο και τη ζωή της στο Παλμ Μπιτς, θα περνά περισσότερο χρόνο στη Νέα Υόρκη με τον γιο της, που είναι πιο σημαντικός για εκείνη από οτιδήποτε άλλο», λέει η πηγή για τους επόμενους μήνες. 

«Εάν εκλεγεί ο σύζυγός της, θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις του Λευκού Οίκου που της ζητείται να παρευρεθεί όπως πάντα. Η Μελάνια ξέρει τι να κάνει, αλλά έχει το δικό της μυαλό», ανέφερε η πηγή που μίλησε στο People, πριν γίνει γνωστό το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών. Η πηγή πρόσθεσε μάλιστα πως «αυτό δεν έχει αλλάξει και δεν θα αλλάξει εάν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές». 

Άλλη πηγή από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας Τραμπ λέει στο People πιο εμφατικά: «Σίγουρα δεν θα επιστρέψει στην Ουάσιγκτον για να ζήσει εκεί. Θα μείνει μεταξύ της Φλόριντα και της Νέας Υόρκης. Δεν έχει συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο». 

Από τότε που έφυγε από τον Λευκό Οίκο το 2020, η Μελάνια απέφευγε τον «έντονο δημόσιο έλεγχο που δεν της αρέσει».  Μια επιστροφή στο προσκήνιο θα σήμαινε ότι «θα κάνει ό,τι αναμένεται», λέει η πηγή, αλλά «η Μελάνια κάνει αυτό που πρέπει. Θα έχει πάντα μια δική της ζωή μακριά από την πολιτική». Σφίγγει τα δόντια της, γυρίζει το κεφάλι της και κάνει ό,τι πρέπει να κάνει», λέει η ίδια πηγή στο People. 

Η Μελάνια «μισεί την πολιτική» και προσπαθεί να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά από αυτήν, λέει άλλη πηγή. «Η ασφάλεια και η ευημερία του Μπάρον θα παραμείνουν πάντα στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απέφευγε τα καθήκοντά της ως πρώτης κυρίας », πιστεύει η πηγή. 

Με πληροφορίες από People.com 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Jay - Z για τη μήνυση ότι βίασε ανήλικη: Κατατέθηκε επίτηδες στην πρεμιέρα της κόρης μου

Διεθνή / Ο Jay - Z για τη μήνυση ότι βίασε ανήλικη: Κατατέθηκε επίτηδες στην πρεμιέρα της κόρης μου

«Αισθάνθηκα ότι μου έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο», δήλωσε μετά την απόφαση της γυναίκας που τον κατηγόρησε για τον βιασμό της σε εφηβική ηλικία, να αποσύρει τη μήνυση
LIFO NEWSROOM
Ρούτε: «Οι Ευρωπαίοι πρέπει να αποδείξουν τη χρησιμότητά τους» για να έχουν λόγο στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ρωσίας

Διεθνή / Ρούτε: «Οι Ευρωπαίοι πρέπει να αποδείξουν τη χρησιμότητά τους» για να έχουν λόγο στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ρωσίας

Ο Ρούτε διαμήνυσε ότι η Ρωσία δεν θα τολμήσει να επιτεθεί σε χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, προειδοποιώντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση η Συμμαχία θα απαντήσει με ολοκληρωτική επίθεση
LIFO NEWSROOM
Σερβία: Ο Βούτσιτς διαμηνύει «αποτυχία της έγχρωμης επανάστασης» – Κλιμακώνονται οι φοιτητικές διαδηλώσεις

Διεθνή / Σερβία: Ο Βούτσιτς διαμηνύει «αποτυχία της έγχρωμης επανάστασης» – Κλιμακώνονται οι φοιτητικές διαδηλώσεις

Την ίδια ώρα, δεκάδες χιλιάδες φοιτητές και πολίτες συνεχίζουν τον αποκλεισμό του Κραγκούγιεβατς, σε μια διαμαρτυρία που κορυφώνεται μετά από τρεις μήνες κινητοποιήσεων
LIFO NEWSROOM
Σύνοδο κορυφής του ευρωπαϊκού πυρήνα συγκαλεί ο Μακρόν μετά τη στάση του Βανς

Διεθνή / Σύνοδο κορυφής του ευρωπαϊκού πυρήνα συγκαλεί ο Μακρόν μετά τη στάση του Βανς

Την Παρασκευή, ο Γάλλος πρόεδρος διαβεβαίωσε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι πως «οι Ουκρανοί είναι οι μόνοι που μπορούν να ηγηθούν των ανταλλαγών για μια σταθερή και διαρκή ειρήνη με τη Ρωσία»
LIFO NEWSROOM
Άνδρας που έχασε bitcoin αξίας $800 εκατ. σε χωματερή θέλει να αγοράσει τον χώρο για να το βρει

Διεθνή / Άνδρας που έχασε bitcoin αξίας $800 εκατ. σε χωματερή θέλει να αγοράσει τον χώρο για να το βρει

«Σκέφτομαι να αγοράσω έναν χώρο υγειονομικής ταφής. Η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη», έγραψε στην πλατφόρμα X, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιος θα παρέχει τα κεφάλαια
LIFO NEWSROOM
Γερμανός ΥΠΟΙΚ προς Τζέι Ντι Βανς: «Να κοιτάς τη δουλειά σου – Υπάρχουν αρκετά να κάνεις στις ΗΠΑ»

Διεθνή / Γερμανός ΥΠΟΙΚ προς Τζέι Ντι Βανς: «Να κοιτάς τη δουλειά σου – Υπάρχουν αρκετά να κάνεις στις ΗΠΑ»

Ο Γερμανός υπουργός κατηγόρησε τον Βανς ότι «ταυτίστηκε ρητορικά και πολιτικά με τους απολυταρχικούς», εκφράζοντας την ανησυχία του για τη στάση της κυβέρνησης Τραμπ απέναντι στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM