ΗΠΑ: Διορίστηκε συμβούλιο ενόρκων για την υπόθεση ανάμειξης της Ρωσίας στις εκλογές

ΗΠΑ: Διορίστηκε συμβούλιο ενόρκων για την υπόθεση ανάμειξης της Ρωσίας στις εκλογές Facebook Twitter
Ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ. EPA/MICHAEL REYNOLDS
0

Ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ διόρισε ένα συμβούλιο ενόρκων (grand jury) στην Ουάσιγκτον, για να διερευνήσει τις κατηγορίες για την ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, ανέφερε η Wall Street Journal, επικαλούμενη δύο ανώνυμες πηγές.


Το συμβούλιο ενόρκων ξεκίνησε τις εργασίες του τις περασμένες εβδομάδες. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένδειξη ότι εντείνεται η έρευνα, στην οποία έχει οριστεί επικεφαλής ο Μιούλερ, για τις φερόμενες ρωσικές προσπάθειες επιρροής του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ και την ενδεχόμενη σύμπραξη στελεχών της εκστρατείας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με την Ρωσία, ανέφερε η εφημερίδα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM