Ισπανία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Αλικάντε - Ξέσπασε πυρκαγιά σε τερματικό σταθμό

Ισπανία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Αλικάντε - Ξέσπασε πυρκαγιά σε τερματικό σταθμό Facebook Twitter
Απομακρύνθηκαν επιβάτες και εργαζόμενοι από το αεροδρόμιο του Αλικάντε, μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς σε τερματικό σταθμό του
0

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο το αεροδρόμιο του Αλικάντε στην Ισπανία, όταν πυρκαγιά ξέσπασε στη στέγη τερματικού σταθμού. 

«Ξέσπασε πυρκαγιά στη στέγη του σταθμού και οι επιβάτες, όπως και οι εργαζόμενοι, απομακρύνθηκαν. Οι είσοδοι και οι έξοδοι του αεροδρομίου αποκλείστηκαν προσωρινά» ενώ όλα τα αεροσκάφη καθηλώθηκαν στο έδαφος, εξήγησε εκπρόσωπος της διαχειρίστριας εταιρείας, Aena.

Λίγο αργότερα, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και είναι σε εξέλιξη ο αερισμός του χώρου, ώστε το αεροδρόμιο να επαναλειτουργήσει. Από το αεροδρόμιο του Αλικάντε περνούν χιλιάδες τουρίστες για να φτάσουν στις παραλίες της νότιας Βαλένθια. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν προς το παρόν άγνωστα.


Σύμφωνα με την Aena, οι απογειώσεις αεροσκαφών γίνονται κανονικά, όχι όμως και οι προσγειώσεις. Για τον λόγο αυτό, τέσσερις πτήσεις άλλαξαν πορεία και κατευθύνθηκαν σε άλλα, γειτονικά αεροδρόμια.

Το αεροδρόμιο Αλικάντε-Έλτσε, στο οποίο ήταν για σήμερα προγραμματισμένες 125 πτήσεις, είναι το πέμπτο σε αριθμό επιβατών στην Ισπανία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM