Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του Facebook Twitter
Κεντζί Ζιράκ - Φωτ. αρχείου: EPA
0

Το μυστήριο γύρω από τον πυροβολισμό στο στήθος του 27χρονου Γάλλου τραγουδιστή Κεντζί Ζιράκ έλυσε ο εισαγγελέας της Μον ντε Μαρσάν, Ολιβιέ Ζανσόν, σε συνέντευξη Τύπου, το απόγευμα της Πέμπτης. 

Ο δικαστικός λειτουργός έριξε φως στην υπόθεση πυροβολισμού του γνωστού Γάλλου τραγουδιστή, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος από σφαίρα στο στήθος μέσα σε τροχόσπιτο την Δευτέρα, 22 Απριλίου. «Το ενδεχόμενο ανάμειξης τρίτου προσώπου έχει αποκλειστεί» και σύμφωνα με τον εισαγγελέα Ολιβιέ Ζανσόν, που παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Πέμπτης 25 Απριλίου, ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» παραδέχθηκε πως προσποιήθηκε αυτοκτονία και αυτοπυροβολήθηκε για να κάνει την σύντροφό του να φοβηθεί και να μην τον εγκαταλείψει. Το συμβάν έγινε μέσα σε τροχόσπιτο σε κάμπινγκ, στην πόλη Μπισκαρός, στη νοτιοδυτική Γαλλία. 

«Φοβήθηκε πολύ όταν την άκουσε να λέει πως θα τον χωρίσει, ένιωσε πανικό και κατά κάποιο τρόπο προσποιήθηκε αυτοκτονία», δήλωσε ο εισαγγελέας της Μον ντε Μαρσάν. Ο Ζιράκ είχε καταναλώσει αλκοόλ και κοκαΐνη λίγες ώρες πριν αυτοπυροβοληθεί. Οι αναλύσεις που έγιναν στο αίμα του τραγουδιστή έδειξαν 2,5 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος και χρήση κοκαΐνης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, ο εθισμός του τσιγγάνικης και ισπανικής καταγωγής τραγουδιστή στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά ήταν η αιτία των συχνών καυγάδων με την σύντροφό του Σοράγια Μιράντα, με την οποία ο Ζιράκ έχει αποκτήσει μια κόρη. 

Η σύντροφος του Ζιράκ κατέθεσε στις Αρχές πως ο τραγουδιστής στο παρελθόν είχε τάσεις αυτοκτονίας και «της είχε, ήδη, πει πως θα αυτοπυροβοληθεί όταν καυγάδιζαν». Σύμφωνα με τον εισαγγελέα ο τραγουδιστής δήλωσε πως προσποιήθηκε αυτοκτονία, χωρίς να γνωρίζει ότι το όπλο του ήταν γεμάτο. Η Σοράγια Μιράντα ήταν παρούσα όταν εκείνος αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο τροχόσπιτο σε κάμπινγκ, όπου βρισκόταν πολλά μέλη της οικογένειάς του. «Ίχνη σωματικής βίας δεν εντοπίστηκαν, ούτε στον Ζιράκ, ούτε στη Σοράγια Μιράντα», σύμφωνα με τον εισαγγελέα. Ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε σε νοσοκομείο του Μπορντό και βρίσκεται εκτός κινδύνου καθώς η σφαίρα δεν επηρέασε ζωτικά όργανα. 

Ο έρωτας με την Σοράγια Μιράντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο Κεντζί Ζιράκ γεννήθηκε το 1996 στη Γαλλία, η καταγωγή του είναι τσιγγάνικη και καταλανική. Έγινε γνωστός όταν κέρδισε το γαλλικό «The Voice 2014». Στην προσωπική του ζωή κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ ενώ παρά την επιτυχία που γνώρισε, μετά τη νίκη του στο reality show, όπως ο ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του, ζει πότε στην οικία του στα περίχωρα του Παρισιού και πότε μέσα σε τροχόσπιτο με 20 άτομα της οικογένειάς του. 

Το 2014 γνώρισε σε εστιατόριο στην Ελβετία την σύντροφό του Σοράγια Μιράντα, η οποία προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2021 το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, την Εύα Άλμπα. Ο Ζιράκ σε συνέντευξή του τον Οκτώβριο του 2022 στο Radio Monaco είχε δηλώσει: «Αυτή δεν θέλει να εκτίθεται. Είναι επιλογή της. Ζούμε καλά, όταν ζούμε κρυμμένοι. Συμφωνώ μαζί της».

Η Σοράγια Μιράντα δήλωσε στις Αρχές κατά την διάρκεια της κατάθεσής της πως, ούτε η οικογένεια του Ζιράκ, ούτε οι δικοί της γονείς, που ζουν στην Ελβετία, συμφωνούν με τη σχέση τους. 

Μετά την συνέντευξη Τύπου του εισαγγελέα οι δύο μάνατζερ του Γάλλου τραγουδιστή εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως ο δικαστικός λειτουργός Ολιβιέ Ζανσόν «προέβη σε αποκαλύψεις για την ιδιωτική και οικογενειακή ζωή του Κεντζί Ζιράκ. Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ επώδυνες για τον Κεντζί Ζιράκ και την οικογένειά του». Οι μάνατζερ του καλλιτέχνη ζητούν να γίνει σεβαστή η περίοδος της ανάρρωσής του. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, αν δεν προκύψουν νέα στοιχεία, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στη Μιανμάρ: «Απελευθερώθηκε ενέργεια ίση με 334 ατομικές βόμβες»

Διεθνή / Σεισμός στη Μιανμάρ: «Απελευθερώθηκε ενέργεια ίση με 334 ατομικές βόμβες»

Η σεισμική δόνηση, η ισχυρότερη των τελευταίων 100 ετών στη νοτιοανατολική Ασία, κατέστρεψε κρίσιμες υποδομές σε μια χώρα ήδη βαθιά πληγωμένη από τον εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε το 2021
LIFO NEWSROOM
Αντικαταστάθηκε η πρόεδρος του Columbia μετά από απειλές Τραμπ για διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης

Διεθνή / Αντικαταστάθηκε η πρόεδρος του Columbia μετά από απειλές Τραμπ για διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης

Η απομάκρυνση της Άρμστρονγκ φέρεται να σχετίζεται με δηλώσεις της σε συνάντηση μελών του διδακτικού προσωπικού, στις οποίες φέρεται να υποβάθμισε τη σοβαρότητα των δεσμεύσεων που ανέλαβε το πανεπιστήμιο έναντι της ομοσπονδιακής κυβέρνησης
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Δικαστής «παγώνει» την απέλαση Τουρκάλας φοιτήτριας για φιλοπαλαιστινιακές απόψεις

Διεθνή / ΗΠΑ: Δικαστής «παγώνει» την απέλαση Τουρκάλας φοιτήτριας για φιλοπαλαιστινιακές απόψεις

Η σύλληψή της έγινε το απόγευμα της Τρίτης, κοντά στο σπίτι της στη Μασαχουσέτη, και κατεγράφη σε βίντεο που κάνει τον γύρο των social media, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών: Η Ρωσία χτίζει στρατιωτική υπεροχή για μελλοντική σύγκρουση με το ΝΑΤΟ

Διεθνή / Γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών: Η Ρωσία χτίζει στρατιωτική υπεροχή για μελλοντική σύγκρουση με το ΝΑΤΟ

O Βλαντιμίρ Πούτιν δεν προτίθεται να περιορίσει τις επιδιώξεις του στην Ουκρανία, σύμφωνα με εκτιμήσεις απόρρητης έκθεσης που είδε το φως της δημοσιότητας
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Προφυλακίστηκε για «τρομοκρατία» ο Σουηδός δημοσιογράφος Κατζ Τζοακίμ Μεντίν

Διεθνή / Τουρκία: Προφυλακίστηκε για «τρομοκρατία» ο Σουηδός δημοσιογράφος Κατζ Τζοακίμ Μεντίν

Έντονη αντίδραση από ΣτοκχόλμηΗ υπόθεση συνδέεται με διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη τον Ιανουάριο του 2023, κατά την οποία διαδηλωτές κρέμασαν κούκλα που έμοιαζε με τον Τούρκο πρόεδρο έξω από το δημαρχείο της πόλης
LIFO NEWSROOM
Παρ' ολίγον σύγκρουση Airbus της Delta Air Lines με στρατιωτικό αεροσκάφος στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / Παρ' ολίγον σύγκρουση Airbus της Delta Air Lines με στρατιωτικό αεροσκάφος στην Ουάσινγκτον

Το περιστατικό καταγράφηκε λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αεροπορική τραγωδία της 29ης Ιανουαρίου, όταν στρατιωτικό ελικόπτερο Black Hawk συγκρούστηκε με αεροσκάφος της American Airlines
LIFO NEWSROOM
Σεισμός στη Μιανμάρ: Τουλάχιστον 1.000 νεκροί και 2.376 τραυματίες – Ξεκίνησε η διεθνής αποστολή βοήθειας

Διεθνή / Σεισμός στη Μιανμάρ: Τουλάχιστον 1.000 νεκροί και 2.376 τραυματίες – Ξεκίνησε η διεθνής αποστολή βοήθειας

Η Μιανμάρ, μια χώρα ήδη σε βαθιά πολιτική και ανθρωπιστική κρίση, καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις πιο φονικές φυσικές καταστροφές στην πρόσφατη ιστορία της
LIFO NEWSROOM