Κέρδισε εκατομμύρια δολάρια στο τζακ ποτ χάρη σε ένα κινεζικό «μπισκότο της τύχης»

Κέρδισε εκατομμύρια δολάρια στο τζακ ποτ χάρη σε ένα κινεζικό «μπισκότο της τύχης» Facebook Twitter
0

Ένας 66χρονος συνταξιούχος από τις ΗΠΑ κέρδισε 344,6 εκατομμύρια δολάρια σε τζακ ποτ παίζοντας τους αριθμούς που ήταν γραμμένοι στο χαρτάκι, το οποίο βρισκόταν μέσα στο «μπισκότο της τύχης» της εγγονής του.

«Εδώ και περίπου δύο χρόνια, έπαιζα πάντα τα ίδια πέντε νούμερα», δήλωσε ο Τσαρλς Ου. Τζάκσον Τζ., κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Ραλέι στη βόρεια Καρολίνα, όπου παρέλαβε τα κέρδη του από τη λοταρία του Powerball του περασμένου Σαββάτου.

Ο 66χρονος είπε πως πήρε αυτούς τους αριθμούς από το μπισκότο της τύχης της εγγονής του, ηλικίας 8 ετών, με την οποία είχαν μόλις ολοκληρώσει το γεύμα τους σε ένα βιετναμέζικο εστιατόριο. «Κοίταξα τους αριθμούς που βρίσκονταν πίσω (από το ωροσκόπιο), ήθελα να τους παίξω. Από εκεί προήλθαν», ανέφερε.

Έκτοτε, τους επέλεγε όταν δοκίμαζε την τύχη του στο Powerball και στο Mega Millions, κερδίζοντας λίγα δολάρια εδώ λίγα εκεί. «Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω, απλά ήμουν τυχερός», είπε ο 66χρονος.

Ο Τσαρλς Ου. Τζάκσον Τζ. είχε τη δυνατότητα να πάρει όλο το ποσό του τζακ ποτ σε δόσεις, σε διάστημα 30 ετών ή μέρος του σε μία και μοναδική μειωμένη δόση. Τελικά επέλεξε τη δεύτερη επιλογή κι έγινε πλουσιότερος κατά 223 εκατομμύρια δολάρια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποβαθμίζει τη συντριβή του Embraer η Ρωσία: «Λάθος να γίνονται εικασίες για το δυστύχημα»

Διεθνή / Υποβαθμίζει τη συντριβή του Embraer στο Καζακστάν η Μόσχα: «Λάθος οι εικασίες για το δυστύχημα»

Αξιωματούχος εθνικής ασφάλειας της Ουκρανίας ισχυρίστηκε ότι η συντριβή στο Καζακστάν, στην οποία σκοτώθηκαν 38 άνθρωποι την ημέρα των Χριστουγέννων, προκλήθηκε από πυρά ρωσικής αεράμυνας
LIFO NEWSROOM
Απατεώνες στην Κίνα εμπνέονται από το Squid Game για να εκμεταλλευτούν υπερχρεωμένα άτομα - Τι κερδίζουν

Διεθνή / Απατεώνες στην Κίνα εμπνέονται από το Squid Game για να εκμεταλλευτούν υπερχρεωμένα άτομα - Τι κερδίζουν

Οι λεγόμενες «προκλήσεις απομόνωσης» έχουν γίνει δημοφιλείς στην πλατφόρμα Douyin (η κινεζική έκδοση του TikTok), ιδιαίτερα φέτος, καθώς η κινεζική οικονομία σημειώνει αδύναμη ανάπτυξη
LIFO NEWSROOM