Με 70.029 επιβεβαιωμένα κρούσματα, το Ιράν αποφάσισε χαλάρωση στους περιορισμούς

Με 70.029 επιβεβαιωμένα κρούσματα, το Ιράν αποφάσισε χαλάρωση στους περιορισμούς Facebook Twitter
0

Ο Χασάν Ροχανί κάλεσε τους Ιρανούς να σεβαστούν τα πρωτόκολλα για την υγεία καθώς αποκαθίστανται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι οικονομικές δραστηριότητες «χαμηλού κινδύνου».

Οι λεγόμενες χαμηλού κινδύνου επιχειρήσεις θα επαναλειτουργήσουν σε όλη τη χώρα από σήμερα με εξαίρεση την πρωτεύουσα Τεχεράνη, όπου θα ξεκινήσουν και πάλι να λειτουργούν στις 18 Απριλίου.

Το Ιράν είναι η πλέον πληγείσα από τον κορωνοϊό χώρα της Μέσης Ανατολής.

«Η χαλάρωση των περιορισμών δεν σημαίνει αδιαφορία για τα πρωτόκολλα υγείας... η κοινωνική αποστασιοποίηση και άλλα πρωτόκολλα για την υγεία θα πρέπει να γίνονται σεβαστά με σοβαρότητα από τους πολίτες», δήλωσε ο Ιρανός πρόεδρος, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Το Ιράν ανέφερε 125 νέους θανάτους από την COVID-19 με το συνολικό αριθμό των θανάτων να ανέρχεται πλέον στους 4.357, σύμφωνα με αξιωματούχο των υγειονομικών αρχών. Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων φτάνει στα 70.029.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ευρώπη έχει τα χρήματα για να σώσει την Ουκρανία, χρειάζεται όμως βούληση

Διεθνή / Η Ευρώπη έχει τα χρήματα για να σώσει την Ουκρανία, χρειάζεται όμως βούληση

Η στρατηγική των ΗΠΑ για την ειρήνη φαίνεται να βασίζεται στον κατευνασμό του Κρεμλίνου. Άλλοι σύμμαχοι πρέπει να αναλάβουν δράση για να διαμορφώσουν το τελικό παιχνίδι του πολέμου.
LIFO NEWSROOM
Διχασμένοι οι Μαερικανοί για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του CNN

Διεθνή / Διχασμένοι οι Αμερικανοί για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του CNN

Oι Αμερικανοί αξιολογούν τις επιδόσεις του Ντόναλντ Τραμπ με βάσει τη δημοφιλία του, το αν έχει θέσει σωστές προτεραιότητες και το αν η πολιτική του οδηγεί τη χώρα στη σωστή κατεύθυνση
LIFO NEWSROOM
Νέο παραλήρημα Τραμπ: Να ανησυχείτε για τους βιαστές μετανάστες και όχι για τον Πούτιν - Μην γίνουμε Ευρώπη

Διεθνή / Νέο παραλήρημα Τραμπ: Να ανησυχείτε για τους βιαστές μετανάστες και όχι για τον Πούτιν - Μη γίνουμε Ευρώπη

Λίγες μόλις ώρες μετά τη σύνοδο κορυφής στο Λονδίνο για την ασφάλεια της ηπείρου και την Ουκρανία, ο Τραμπ έσπευσε να επισημάνει ότι οι προτεραιότητες είναι αλλού και όχι στον Πούτιν
LIFO NEWSROOM