Νέα καταγγελία πρώην υπαλλήλου του Diddy: «Έβαζα κόκκινα φώτα, ναρκωτικά και baby oil σε κάθε δωμάτιο»

Νέα καταγγελία πρώην υπαλλήλου του Diddy: «Έβαζα κόκκινα φώτα, ναρκωτικά και baby oil σε κάθε δωμάτιο» Facebook Twitter
Φωτογραφία: EPA, αρχείου
0

Ένας πρώην υπάλληλος του Σον «Diddy» Κομπς ισχυρίζεται σε μια νέα αγωγή ότι καθήκον του ήταν να προμηθεύει μυριάδες σεξουαλικά παιχνίδια, ναρκωτικά και λιπαντικά στον Κομπςγια τα πάρτι του, τα οποία σύμφωνα με την αγωγή, ονομάζονταν «Wild King Nights».

Ο Φίλιπ Πάινς ισχυρίζεται στην αγωγή που κατατέθηκε τη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, ότι μέρος της δουλειάς του υπό τον ιδρυτή της Bad Boy Records ήταν να διασφαλίζει ότι η κρεβατοκάμαρα ή τα δωμάτια του Κομπς σε ξενοδοχεία είχαν συγκεκριμένα «εφόδια».

Ειδικότερα, κάθε δωμάτιο έπρεπε να έχει «κόκκινα φώτα, κουβάδες με πάγο, αλκοόλ, τσιγάρα με κάνναβη, πακέτα με μέλι για την ανδρική λίμπιντο, baby oil, Astro glide λιπαντικό, πετσέτες, παράνομα ναρκωτικά και μηχανές σεξ power banger».

Ο Πάινς δήλωσε ότι «αναμενόταν να είναι σε ετοιμότητα» για τα «Wild King Nights», τα οποία μπορούσαν να διαρκέσουν για μέρες. Μετά τα πάρτι, ισχυρίζεται ότι είχε εντολές να απομακρύνει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία χρήσης ναρκωτικών, προφυλακτικά, σεξουαλικά παιχνίδια, αλλά και να καθαρίζει λεκέδες από σωματικά υγρά στα σεντόνια και τα έπιπλα.

Επιπλέον, στη μήνυση αναφέρει ότι μία από τις αρμοδιότητες του ήταν να διαγράφει τυχόν ενοχοποιητικά βίντεο από τις προσωπικές συσκευές του Κομπς, συμπεριλαμβανομένων των φορητών υπολογιστών και τηλεφώνων του. Ακόμη, να διαβεβαιώνει ότι κανείς δεν θα μιλήσει για όσα συνέβησαν στα πάρτι και να δίνει μεγάλα φιλοδωρήματα στα συνεργεία καθαρισμού των ξενοδοχείων «για να αποφύγει οποιεσδήποτε χρεώσεις που μπορεί να έφταναν αργότερα», σύμφωνα με την καταγγελία.

Ο Πάινς κατέθεσε ότι εργάστηκε για τον ράπερ μεταξύ 2019 και 2021, διάστημα κατά το οποίο ο Κομπς του συμπεριφερόταν «σαν ζώο που παίζει φέσι προκειμένου να αποδείξει την αφοσίωσή του».

«Εάν [ο ενάγων] αρνιόταν, του είπαν ότι θα τον απολύσουν και θα τον βάλουν σε «μαύρη λίστα» της βιομηχανίας, μαζί με άλλες επιπτώσεις».

Η Gucci τσάντα «MVP» 

Όταν ταξίδευε με τον Κομπς, ο Πάινς ισχυρίζεται ότι ήταν υπεύθυνος για την τσάντα «MVP», μια τσάντα Gucci που φέρεται να ήταν γεμάτη με ναρκωτικά και σεξουαλικά παιχνίδια.

Το περιοδικό PEOPLE, το οποίο δημοσίευσε τις καταγγελίες του Πάινς, έλαβε την παρακάτω απάντηση όταν επικοινώνησε με τη νομική ομάδα του Κομπς για κάποιο σχόλιο.

«Όσες αγωγές και αν κατατεθούν, δεν θα αλλάξουν το γεγονός ότι ο κ. Κομπς δεν έχει ποτέ επιτεθεί σεξουαλικά ή διακινήσει σεξουαλικά κανέναν - άνδρα ή γυναίκα, ενήλικα ή ανήλικο. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο καθένας μπορεί να καταθέσει μήνυση για οποιονδήποτε λόγο. Ευτυχώς, υπάρχει μια δίκαιη και αμερόληπτη δικαστική διαδικασία για να βρεθεί η αλήθεια και ο κ. Κομπς είναι βέβαιος ότι θα επικρατήσει στο δικαστήριο».

Ο Σον «Diddy» Κομπς αντιμετωπίζει πληθώρα κατηγοριών για εγκλήματα σεξουαλικής φύσεως, συμπεριλαμβανομένης της σωματεμπορίας και του βιασμού. Επί του παρόντος, κρατείται σε ομοσπονδιακές φυλακές στη Νέα Υόρκη, εν αναμονή της δίκης του.

Η ποινική του δίκη έχει προς το παρόν προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2025.

-Εάν είστε επιζ@@ βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή trafficking ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει άτομο που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

Με πληροφορίες από  PEOPLE

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fyre Festival 2: «Δεν ξέρουμε τίποτα για την εκδήλωση» λέει το δημαρχείου του νησιού που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ 

Διεθνή / Fyre Festival 2: Το «μεγαλύτερο φιάσκο των μουσικών φεστιβάλ» επιστρέφει - ή μήπως όχι;

Οι αρχές δεν έχουν ενημερωθεί, άδειες δεν έχουν εκδοθεί και κανένας καλλιτέχνης δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά το φεστιβάλ είναι προγραμματισμένο για τον Μάιο του 2025 και ο διοργανωτής επιμένει πως θα γίνει κανονικά
LIFO NEWSROOM
WSJ: Γιατί ο Τραμπ θα καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Διεθνή / WSJ: Γιατί ο Τραμπ ετοιμάζεται να καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Το υπουργείο εποπτεύει, μεταξύ άλλων, τα φοιτητικά δάνεια ύψους 1,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέχουν δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το πανεπιστήμιο εξ ολοκλήρου
LIFO NEWSROOM
Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM