«Νεκροταφείο προδοτών» φτιάχνει ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης για να τους καταριούνται οι περαστικοί

«Νεκροταφείο προδοτών» φτιάχνει ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης για να τους καταριούνται οι περαστικοί Facebook Twitter
2

Ειδικό χώρο στον οποίο θα θαφτούν οι νεκροί πραξικοπηματίες θα φτιάξει ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Καντίρ Τοπμπάς, σύμφωνα με τον ιστότοπο hurriyetdailynews.com.

Όπως είπε, αυτό το «νεκροταφείο των προδοτών» θα δημιουργηθεί επειδή κανένα άλλο κοιμητήριο δεν δέχεται τις σορούς τους.

 «Παρήγγειλα να βρεθεί ένας χώρος ο οποίος θα ονομάζεται "νεκροταφείο των προδοτών". Οι περαστικοί θα καταριούνται τα άτομα που είναι θαμμένα εκεί  και έτσι δεν θα μπορούν να αναπαυθούν στους τάφους τους», είπε ο Topbaş σε διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί αργά εχθές το βράδυ στην πλατεία Ταξίμ.

Μάλιστα ο Τοπμπάς είπε ότι ο δήμαρχος του Ορντού στη Μαύρη Θάλασσα δεν δέχτηκε να θαφτούν νεκροί πραξικοπηματίες στα κοιμητήρια της περιοχής και μια οικογένεια αναγκάστηκε να θάψει το νεκρό της στον κήπο της. «Θα ήθελα να συγχαρώ τον δήμαρχο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς γιατί δεν επέτρεψε να ταφούν οι πραξικοπηματίες στον ειδικό χώρο για τους ανώνυμους νεκρούς, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης απάντησε ότι δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο, αφού σε εκείνο το σημείο είναι θαμμένοι καλοί και πιστοί μουσουλμάνοι. «Οι πραξικοπηματίες δεν θα γλιτώσουν από την κόλαση και εμείς έχουμε υποχρέωση να κάνουμε τη μετά θάνατον ζωή τους ανυπόφορη», υπογράμμισε ο Τοπμπάς, ζητώντας και την επαναφορά της θανατικής ποινής.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν είναι πρόθυμος να συζητήσει με τον Ζελένσκι την παύση των επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές

Διεθνή / Ο Πούτιν είναι πρόθυμος να συζητήσει με τον Ζελένσκι την παύση των επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές

Και οι δύο πλευρές δέχονται πιέσεις για να σημειώσουν πρόοδο προς τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, ο οποίος βρίσκεται πλέον στον τέταρτο χρόνο του
LIFO NEWSROOM
Μάχη εξουσίας στο Βατικανό: Πόσο πιθανή είναι η ανάδειξη ενός «αντι-Φραγκίσκου» πάπα

Διεθνή / Μάχη εξουσίας στο Βατικανό: Πόσο πιθανή είναι η ανάδειξη ενός «αντι-Φραγκίσκου» πάπα

Από τους 135 καρδιναλίους που μπορούσαν να λάβουν μέρος στην επιλογή του διαδόχου, ο πάπας Φραγκίσκος είχε διορίσει περίπου 110, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων συντηρητικών
LIFO NEWSROOM
Νέα Ζηλανδία: Νομοσχέδιο για τον βιολογικό ορισμό του φύλου – Δεν επιτρέπει αναγνώριση τρανς ανδρών και γυναικών

Διεθνή / Νέα Ζηλανδία: Κατατέθηκε νομοσχέδιο για τον βιολογικό ορισμό του φύλου

Αποκλείει την αναγνώριση τρανς ανδρών και γυναικών - Κατατέθηκε από το μικρότερο εκ των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού και δεν είναι βέβαιο αν θα καταφέρει να συγκεντρώσει την απαραίτητη υποστήριξη για την ψήφισή του
LIFO NEWSROOM
Πάπας Φραγκίσκος: Ανώνυμος «ευεργέτης» θα πληρώσει για την κηδεία του

Διεθνή / Πάπας Φραγκίσκος: Ανώνυμος «ευεργέτης» θα πληρώσει για την κηδεία του

Φωτογραφίες της τελετής επιβεβαίωσης του θανάτου του δόθηκαν στη δημοσιότητα - Σύμφωνα με τη διαθήκη του, ο πάπας Φραγκίσκος επιθυμούσε να ταφεί «χωρίς ιδιαίτερο στολισμό» αλλά με την επιγραφή «Franciscus»
LIFO NEWSROOM
Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

Διεθνή / Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

«Η υπόθεση αφορά μια ευρύτερη προσπάθεια της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει το πάγωμα των κονδυλίων ως μοχλό πίεσης για να ασκήσει έλεγχο στις ακαδημαϊκές μας αποφάσεις»
LIFO NEWSROOM