Νεογέννητο μωρό βρέθηκε νεκρό στην τουαλέτα αεροπλάνου σε δρομολόγιο προς Νέο Δελχί

Νεογέννητο μωρό βρέθηκε νεκρό στην τουαλέτα αεροπλάνου σε δρομολόγιο προς Νέο Δελχί Facebook Twitter
0

Ένα νεκρό μωρό βρέθηκε παρατημένο μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου της AirAsia India που εκτελούσε μια εσωτερική πτήση στην Ινδία, ανακοίνωσαν η αστυνομία και η αεροπορική εταιρεία.

Μια γυναίκα, επιβάτης της πτήσης, κρατείται και ανακρίνεται από την αστυνομία καθώς φέρεται να γέννησε κατά τη διάρκεια της πτήσης, δήλωσε ένας αξιωματικός της αστυνομίας του αεροδρομίου του Νέου Δελχί.

Το αεροπλάνο εκτελούσε δρομολόγιο από την ανατολική πόλη Γκουαχάτι προς το Νέο Δελχί.

Ο αξιωματικός αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η AirAsia India ανακοίνωσε ότι το νεογέννητο βρέθηκε νεκρό από το πλήρωμα καθώς το αεροσκάφος προετοιμαζόταν για προσγείωση.

Ο χαμηλού κόστους αερομεταφορέας είναι μια κοινοπραξία της Malaysia's AirAsia Berhad και του ινδικού ομίλου Tata Sons.

«Θα βοηθήσουμε στην έρευνα και θα συνεργαστούμε με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες», επισήμανε η αεροπορική εταιρεία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM