Ο Drake πήγε στα Billboard Music Awards με τον γιο του και ο Adonis έβαλε τα κλάματα

Ο γιος του Drake ανέβηκε στη σκηνή των Billboard Music Awards και ο Adonis έβαλε τα κλάματα Facebook Twitter
0

Ο Drake αποδέχθηκε το βραβείο «Καλλιτέχνης της Δεκαετίας» ανεβαίνοντας στη σκηνή των Billboard Music Awards 2021, μαζί τον γιο του, Adonis.

Φορώντας ένα καρό πουκάμισο και με κοτσιδάκια στα μαλλιά, ο 3.5 ετών Adonis κρατιόταν σφιχτά από τον 34χρονο ράπερ πατέρα του, ενώ εκείνος εκφωνούσε την ευχαριστήρια ομιλία του. Όσο μιλούσε, ο Drake αγκάλιαζε τον γιο του από τον ώμο ενώ οι φανς παρακολουθούσαν με ενθουσιασμό.  

«Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους φίλους και τους εδώ και χρόνια συνεργάτες μου», είπε. «Σε όλους τους συναδέλφους μου- όλες οι αποφάσεις σας και η μουσική που φτιάχνετε με κάνει πραγματικά να στριφογυρίζω κάθε βράδυ προσπαθώντας να σκεφτώ το επόμενο βήμα μου. Ευχαριστώ στην όμορφη οικογένειά μου», πρόσθεσε. 

Σε εκείνο το σημείο, ο Adonis ξέσπασε σε κλάματα ενώ ο Drake τελείωνε την ομιλία του, πριν τον πάρει αγκαλιά και τον φέρει δίπλα στο μικρόφωνο. «Θέλω να αφιερώσω αυτό βραβείο σε σένα», είπε ο ράπερ γελώντας. 

Η συμμετοχή του στην τελετή απονομής ήταν μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του Adonis, που απέκτησε ο Drake με την καλλιτέχνη και πρώην πορνοστάρ, Sophie Brussaux.

Πέρυσι τον Μάιο, ο Drake είχε μιλήσει ανοιχτά για την απόφασή του να συστήσει τον γιο του στο Instagram, σε ένα επεισόδιο του «Young Money Radio with Lil Wayne» στο Apple Music. Στη διάρκεια της κουβέντας τους, ο ράπερ σημείωσε πως η δημοσίευση φωτογραφιών του Adonis στα social media ήταν κίνηση, για την οποία «δεν είχε μιλήσει με κανέναν ούτε είχε σχεδιάσει». 

«Ήταν υπέροχο για μένα. Ήταν καταπληκτικό να το μοιράζομαι με τον κόσμο», είχε γράψει σε ανάρτηση στο Instagram, που κοινοποίησε στα τέλη Μαρτίου 2020. «Απλώς ξύπνησα ένα πρωί και είπα, ξέρεις κάτι; Αυτό είναι κάτι που θέλω να κάνω». 

Τότε ήταν πρώτη φορά που ο Drake αποκάλυπτε φωτογραφίες του γιου του. Στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει στιγμιότυπα της ζωής του ως πατέρας, κοινοποιώντας φωτογραφίες από ζωγραφιές του γιου του, δώρα για την Γιορτή του Πατέρα και στολισμούς για πάρτι γενεθλίων- αλλά ποτέ φωτογραφίες του Adonis. 

«Θέλω να μπορώ να πηγαίνω σε διάφορα μέρη με τον γιο μου και να δημιουργώ μαζί του αναμνήσεις», είχε πει τότε. «Δεν θέλω να νιώθω πως λόγω της επιλογής μου να είμαι "σελέμπριτι", πρέπει να όλοι να ζουν υπό την σκιά όλου αυτού. Ήθελα απλώς να απελευθερωθώ από αυτό», πρόσθεσε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκμεταλλεύονται τον θάνατο του πάπα: Χάκερς εξαπολύουν απάτες με ψεύτικες ειδήσεις και AI περιεχόμενο

Διεθνή / Εκμεταλλεύονται τον θάνατο του πάπα: Χάκερ εξαπολύουν απάτες με ψεύτικες ειδήσεις και AI περιεχόμενο

Εταιρεία κυβερνοασφάλειας εντοπίζει απάτες στο διαδίκτυο με αφορμή την είδηση του θανάτου του πάπα Φραγκίσκου – Προειδοποιήσεις για "κυβερνοεπιχειρηματικότητα ευκαιρίας"
LIFO NEWSROOM
Αναστάτωση στο Βατικανό: Καταδικασμένος και άλλοτε ισχυρός καρδινάλιος απαιτεί να συμμετάσχει στην εκλογή νέου πάπα

Διεθνή / Αναστάτωση στο Βατικανό: Καταδικασμένος και άλλοτε πανίσχυρος καρδινάλιος απαιτεί να συμμετάσχει στην εκλογή νέου πάπα

Ο πάπας Φραγκίσκος του είχε ζητήσει να παραιτηθεί από τα «δικαιώματα και τα προνόμια» ενός καρδιναλίου αφού ενεπλάκη σε οικονομικό σκάνδαλο δεκάδων εκατ. δολαρίων
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησε η επανεκδίκαση του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν στη Νέα Υόρκη – Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / Ξεκίνησε η επανεκδίκαση του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν στη Νέα Υόρκη – Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Η εισαγγελέας Σάνον Λούσι παρουσίασε την υπόθεση με ιδιαίτερα γλαφυρές περιγραφές των περιστατικών, τονίζοντας ότι ο Γουάινσταϊν, επί δεκαετίες, δρούσε «ως πύλη του Χόλιγουντ» και εκμεταλλευόταν τη θέση του για να εξαναγκάζει γυναίκες σε σεξουαλικές πράξεις
LIFO NEWSROOM
Τελεσίγραφο Τζέι Ντι Βανς για την Ουκρανία - «Υπάρχουν πολλές λεπτές διαφορές» απαντά η Ρωσία

Διεθνή / Τελεσίγραφο Τζέι Ντι Βανς για την Ουκρανία - «Υπάρχουν πολλές λεπτές διαφορές» απαντά η Ρωσία

Η πρόταση για κατάπαυση πυρός και εδαφικές παραχωρήσεις - Το Κρεμλίνο δεν θεωρεί τελεσίγραφο την αμερικανική στάση και ζητά διαπραγματεύσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
LIFO NEWSROOM