Ο Ντόναλντ Τραμπ περιγράφει την απόπειρα δολοφονίας του: Αίμα κυλούσε παντού - Είχα τον Θεό στο πλευρό μου

Ο Ντόναλντ Τραμπ περιγράφει την απόπειρα δολοφονίας του: Αίμα κυλούσε παντού - Είχα τον Θεό στο πλευρό μου Facebook Twitter
φωτ.: ΕΡΑ
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος), στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Μιλγουόκι μίλησε για τη σοκαριστική απόπειρα δολοφονίας του, το περασμένο Σάββατο.

Στην ομιλία του, μετά από την αποδοχή του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών για την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ, στις επερχόμενες εκλογές, ο Τραμπ περιέγραψε τις στιγμές αφότου η σφαίρα τον βρήκε στο αυτί, με πολλούς από τους παρεβρισκόμενους φίλους και ψηφοφόρους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος να δακρύζουν στην περιγραφή του.

«Μου ζήτησαν πολλοί να περιγράψω το τι συνέβη εκείνη την ημέρα και θα σας πω για μία και μοναδική φορά τι συνέβη, γιατί είναι πολύ επώδυνο να το αναφέρω», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ξεκινώντας λογοτεχνικά την περιγραφή του σκηνικού στο οποίο εκτυλίχθηκε η απόπειρα δολοφονίας του, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι μόλις άκουσε τον πυροβολισμό: «κατάλαβα αμέσως πως ήταν κάτι πολύ σοβαρό, πως δεχόμασταν επίθεση».

«Είχα στρίψει στα δεξιά και είμαι πολύ τυχερός που δεν έμεινα κι άλλο σε αυτή τη θέση, όταν ένιωσα ότι κάτι με χτύπησε», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, περιγράφοντας και τη δική του κατάσταση και προσέθεσε: «Αίμα κυλούσε παντού. Κι όμως, με κάποιον τρόπο, αισθανόμουν ασφαλής, γιατί είχα τον Θεό μαζί μου», πρόσθεσε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έχω τέσσερις ημέρες ζωής» ισχυρίζεται η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / H γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση λέει ότι έχει λίγες ημέρες ζωής έπειτα από τροχαίο

Η γυναίκα επίσης υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα trafficking από τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος ήταν φίλος του δούκα της Υόρκης
LIFO NEWSROOM
Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

Διεθνή / Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

«Αυτή είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές να δουν τη σειρά», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
LIFO NEWSROOM