Οκλαχόμα: 12χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον μικρότερο αδελφό της

Οκλαχόμα: 12χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον μικρότερο αδελφό της Facebook Twitter
0

Ένα 12χρονο κορίτσι από την Οκλαχόμα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον μικρό αδελφό της μέσα στη νύχτα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το ανήλικο κορίτσι φέρεται να ξύπνησε τους γονείς της, στο σπίτι τους στην Τάλσα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, για να τους πει ότι μαχαίρωσε τον 9χρονο αδελφό της.

Διασώστες έκαναν καρδιοπνευμονική ανάνηψη στο αγόρι, που έμενε στο συγκρότημα κατοικιών River Bank Plaza Apartments, πριν το μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Ο 9χρονος πέθανε λίγο μετά τις 2:30 τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αδελφή του αγοριού συνελήφθη και κρατείται.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε κίνητρο για την τραγική δολοφονία, δηλώνοντας ότι θα είναι βάρος του δικαστηρίου να αποκαλύψει την πρόθεση.

Οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει το κίνητρο για την τραγική δολοφονία, δηλώνοντας ότι είναι αρμοδιότητα του δικαστηρίου να αποκαλύψει την πρόθεση.

«Προφανώς κάναμε κάποιες ανακρίσεις, αλλά εκείνες με ένα 12χρονο είναι πολύ προκαταρκτικές», δήλωσε ο αστυνόμος Μόλενμπεργκ στο Fox 23.

«Αυτό, δυστυχώς, δεν έχει εύκολο τέλος ή εύκολο δρόμο, θα είναι μια μακρά και περίπλοκη διαδικασία, εξαιρετικά επιβαρυντική για όλους όσοι εμπλέκονται».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

Διεθνή / Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

«Η υπόθεση αφορά μια ευρύτερη προσπάθεια της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει το πάγωμα των κονδυλίων ως μοχλό πίεσης για να ασκήσει έλεγχο στις ακαδημαϊκές μας αποφάσεις»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

«Ήταν διαφορετικός από όσους προηγήθηκαν» ανέφερε με τη σειρά του και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, συνοδεύοντας την ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ με μία φωτογραφία τους
LIFO NEWSROOM