Ομπάμα: «Βάλτε τέλος στη φάρσα»

Ομπάμα: «Βάλτε τέλος στη φάρσα» Facebook Twitter
0

Να βάλουν «τέλος στη φάρσα» ζήτησε επιτακτικά σήμερα από τους Ρεπουμπλικανούς, ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, τρείς μέρες μετά το "shutdown" της κυβέρνησης.

Ο Ομπάμα τόνισε πως αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων είναι έτοιμοι να υπερψηφίσουν ένα προσωρινό σχέδιο πληρωμών για τον τερματισμό της κρίσης.

Σε ομιλία του στο Μέιν, ο Ομπάμα είπε χαρακτηριστικα: «Σταματήστε αυτή τη φάρσα και δώστε ένα τέλος σε αυτό το shutdown αμέσως τώρα».

Να υπενθυμίσουμε ότι Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί, αδυνατούν αν έρθουν σε συμφωνία όσν αφορά στο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα υγείας που εισηγήθηκε ο Ομπάμα.

Το «Obamacare», είναι το μήλο της έριδος και αν τελικά οι Γερουσιαστές δεν έρθουν σε συμφωνία και μάλιστα σύντομα, το «λουκέτο» θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία των ΗΠΑ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι – Τι αποκαλύπτει ο διαχειριστής του δικτύου

Διεθνή / Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

Μια σειρά διαδοχικών δυσλειτουργιών μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα φαίνεται να ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ιστορικό μπλακ άουτ που έπληξε Ισπανία και Πορτογαλία, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους δίχως ρεύμα για ώρες.
LIFO NEWSROOM
Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM