Πανευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για δολοφόνο θαυμαστή του Χάνιμπαλ που αποκεφάλισε νεαρή καθηγήτρια

Πανευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για δολοφόνο θαυμαστή του Χάνιμπαλ που αποκεφάλισε νεαρή καθηγήτρια Facebook Twitter
1

Πανευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εξέδωσαν σήμερα οι αρχές της Πολωνίας σε βάρος επικίνδυνου άνδρα που πιστεύεται ότι διέφυγε σε χώρα της δυτικής Ευρώπης έχοντας σκοτώσει και αποκεφαλίσει μια νεαρή καθηγήτρια.


Ο άνδρας αυτός ονομάζεται Καγιετάν Ποζνάνσκι και θεωρείται "πολύ επικίνδυνος", όπως ανέφερε μια εκπρόσωπος των δικαστικών αρχών της Βαρσοβίας, η Εύα Λεσίνσκα-Φούρτακ. Τα τηλεοπτικά κανάλια της Πολωνίας μετέδωσαν πολλές φωτογραφίες του 30χρονου, αδύνατου βιβλιοθηκάριου με τα καστανά μαλλιά.

Ο Ποζνάνσκι δεν έχει ποινικό μητρώο και δεν είναι γνωστό αν πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια.


Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση αφότου τα μέσα ενημέρωσης της χώρας ανακάλυψαν ότι ο νεαρός ήταν "θαυμαστής" του Χάνιμπαλ Λέκτερ, του ήρωα της ταινίας "Η σιωπή των αμνών". Παρέδιδε επίσης μαθήματα αρχαίας ποίησης, τα οποία συνόδευε με μακάβριες φωτογραφίες, ενώ ήταν και συλλέκτης σπαθιών σαμουράι.


Το θύμα του ήταν μια νεαρή καθηγήτρια που θα του παρέδιδε μαθήματα ιταλικών στο σπίτι της. Εκεί, ο Ποζνάνσκι την σκότωσε και την αποκεφάλισε με ένα από τα σπαθιά του. Ο ύποπτος πήρε κατόπιν το σώμα της και το μετέφερε στο δικό του σπίτι με ταξί. Πριν εξαφανιστεί, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του για να σβήσει τα ίχνη του.


Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σπίτι ανακάλυψαν το σώμα της γυναίκας μέσα σε ένα σάκο. Το κεφάλι της βρέθηκε και αυτό μέσα σε ένα σακίδιο, σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.


Η εκπρόσωπος αρνήθηκε να διευκρινίσει σε ποια χώρα της Ευρώπης μπορεί να έχει καταφύγει ο ύποπτος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM
Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια