Ποδοσφαιριστής στο Βέλγιο έχασε τρία δάχτυλά όταν έσκασε στο χέρι του πυροτέχνημα

Ποδοσφαιριστής στο Βέλγιο έχασε τρία δάχτυλά όταν έσκασε στο χέρι του πυροτέχνημα Facebook Twitter
0

Ένας 26χρονος ποδοσφαιριστής στο Βέλγιο έχασε τρία δάχτυλά του κατά την διάρκεια πανηγυρισμών, όταν έσκασε στο χέρι του ένα πυροτέχνημα, το οποίο πέταξαν οι οπαδοί της ομάδας του.

Σύμφωνα με το HLN.be, ο επιθετικός που πέτυχε δύο γκολ στον συγκεκριμένο αγώνα πανηγύριζε νίκη της ομάδας του, όταν θέλησε να απομακρύνει ένα πυροτέχνημα, που βρισκόταν μπροστά σε παιδιά.

Το συγκεκριμένα πυροτέχνημα έσκασε στο χέρι του, με αποτέλεσμα να χάσει τρία δάχτυλα, το ένα εξ αυτών ολόκληρο. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εισήλθε σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Η ομάδα του έχει γνωστοποιήσει ότι θα βοηθήσει πλήρως την έρευνα που διεξάγει η αστυνομία.


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σκότωσε τους γονείς του για να σκοτώσει τον Τραμπ»: Το σχέδιο ενός 17χρονου για να «ρίξει» την Αμερικανική κυβέρνηση

Διεθνή / «Σκότωσε τους γονείς του για να δολοφονήσει τον Τραμπ»: 17χρονος ήθελε να «ρίξει» την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Το FBI δήλωσε ότι ο έφηβος ήταν σε επαφή με άτομα που μιλούσαν ρωσικά και είχε ως στόχο «να προκαλέσει κυβερνητική κατάρρευση εξοντώνοντας τον πρόεδρο»
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο στοιχημάτων στη Βρετανία: Κατηγορίες σε 15 άτομα, ανάμεσά τους πρώην συνεργάτης του Σούνακ

Διεθνή / Σκάνδαλο στοιχημάτων στη Βρετανία: Κατηγορίες σε 15 άτομα, ανάμεσά τους πρώην συνεργάτης του Σούνακ

Το Συντηρητικό Κόμμα ανακοίνωσε την άμεση αναστολή των εμπλεκόμενων στελεχών του, ενώ το Εργατικό Κόμμα κάλεσε σε πλήρη διαφάνεια και λογοδοσία, κάνοντας λόγο για «σοβαρή παραβίαση δεοντολογίας»
LIFO NEWSROOM