Προειδοποίηση Μόσχας σε χώρες που προσφέρουν αεροδρόμια στην Ουκρανία - «Θα θεωρηθούν εμπλεκόμενες»

Προειδοποίηση Μόσχας σε χώρες που προσφέρουν αεροδρόμια στην Ουκρανία - «Θα θεωρηθούν εμπλεκόμενες» Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Η χρήση πεδίων απογείωσης από την Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας σε άλλες χώρες, είναι ενδεχόμενο να θεωρηθεί ως συμμετοχή των χωρών αυτών στην πολεμική διαμάχη, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Οποιαδήποτε χώρα προσφέρει τα αεροδρόμιά της στην Ουκρανία για επιθέσεις στη Ρωσία μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει εισέλθει στη σύγκρουση, δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

«Η χρήση των δικτύων αεροδρομίων αυτών των χωρών ως βάση των ουκρανικών στρατιωτικών αεροσκαφών και η επακόλουθη χρήση τους εναντίον των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων μπορεί να θεωρηθεί ως εμπλοκή αυτών των κρατών σε ένοπλη σύγκρουση», δήλωσε ο εκπρόσωπος Ιγκόρ Κονασένκοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM