Το πρώτο κόμικ του Superman πωλήθηκε 3 εκατομμύρια δολάρια

Το πρώτο του κόμικ του Superman «έπιασε» 3 εκατ. δολάρια Facebook Twitter
Twitter
0

Πριν από 84 χρόνια, το 1938, ο Superman έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον κόσμο των κόμικ στο Action Comics No 1.

Αυτό το τεύχος πωλήθηκε για 3,18 εκατ. δολάρια και έγινε το τρίτο ακριβότερο κόμικ που έχει αγοραστεί ποτέ. Η πώληση έγινε με μεσολάβηση της Goldin Auctions για λογαριασμό ιδιώτη πελάτη της. Το συγκεκριμένο αντίγραφο του περιοδικού της DC Comics ονομάζεται «The Rocket Copy» επειδή διαθέτει μια σφραγίδα με πυραύλους που τοποθετήθηκε από τον 13χρονο που αγόρασε το τεύχος από το περίπτερο το 1938.

Το αντίγραφο έχει λάβει βαθμολογία 6.0 CGC. Άλλα Action Comics που έχουν πουληθεί σε υψηλότερη τιμή βαθμολογήθηκαν με 8,5 CGC (3,25 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία τον Απρίλιο του 2021) και με 9,0 CGC (3,2 εκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο του 2014). Είναι η πρώτη φορά που το «The Rocket Copy» του Action Comics No. 1 πωλήθηκε σε δημοπρασία.

«Ήταν διασκεδαστικό να δέχομαι προσφορές και η νικητήρια να είναι πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια. Ξέρω ότι θα πάει σε ένα υπέροχο σπίτι!», ανέφερε ο Κεν Γκόλντιν της Goldin Auctions σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλογές στη Γερμανία: Διαδηλώσεις έξω από το σπίτι της αρχηγού της AfD - «Έξω η Βάιντελ»

Διεθνή / Εκλογές στη Γερμανία: Διαδηλώσεις έξω από το σπίτι της αρχηγού της AfD - «Έξω η Βάιντελ»

«Αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο με ποικιλομορφία χωρίς φασισμό» και «η ιστορία επαναλαμβάνεται εάν δεν διδαχθούμε τίποτα» ήταν μεταξύ των συνθημάτων των διαδηλωτών λίγες ώρες πριν τις εκλογές στη Γερμανία
LIFO NEWSROOM
«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM