Σούνακ και Μαρκ Ρούτε χτυπούσαν την πόρτα της Ντάουνινγκ Στριτ και δεν τους άνοιγε κανείς

Σούνακ και Μαρκ Ρούτε χτυπούσαν την πόρτα της Ντάουνινγκ Στριτ και δεν τους άνοιγε κανείς Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Τον απερχόμενο Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε υποδέχθηκε χτες ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ και κατάφεραν να κάνουν viral τα πρώτα λεπτά της συνάντησής τους. 

Ο Ρίσι Σούνακ περίμενε τον Ολλανδό ομόλογό του έξω από το νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ στο κέντρο του Λονδίνου. Αφού αντάλλαξαν μία θερμή χειραψία και φωτογραφήθηκαν, επιχείρησαν να εισέλθουν στη βρετανική πρωθυπουργική κατοικία, αλλά αντιλήφθηκαν ότι η πόρτα είναι κλειστή. 

Μετά από μερικά άβολα δευτερόλεπτα, που ο Ρίσι Σούνακ στεκόταν έξω από την πόρτα και ο Μαρκ Ρούτε έψαχνε τρόπο για να μπουν στο κτίριο, η πόρτα άνοιξε και οι δύο εθνικοί ηγέτες εισήλθαν στο κτίριο της Ντάουνινγκ Στριτ. 

Για λόγους ασφαλείας, η μπροστινή πόρτα του αριθμού 10 στη Ντάουνινγκ Στριτ μπορεί να ανοίξει μόνο από μέσα και δεν έχει κλειδαριά εξωτερικά.


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

«Ήταν διαφορετικός από όσους προηγήθηκαν» ανέφερε με τη σειρά του και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, συνοδεύοντας την ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ με μία φωτογραφία τους
LIFO NEWSROOM
Θάνατος Πάπα Φραγκίσκου: Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι διάδοχοί του - Τα φαβορί και οι εκπλήξεις

Διεθνή / Θάνατος Πάπα Φραγκίσκου: Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι διάδοχοί του - Τα φαβορί και οι εκπλήξεις

Για πρώτη φορά ο επόμενος πάπας είναι πιθανό να προέλθει από την Αφρική, την Ασία ή άλλη περιοχή που παραδοσιακά υποεκπροσωπείται στην ηγεσία της Εκκλησίας
LIFO NEWSROOM