Τέιλορ Σουίφτ: Ο Τραμπ τη μισεί, η Ιβάνκα τη λατρεύει - Πήγε με την κόρη της στη συναυλία της

Στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ η Ιβάνκα Τραμπ με την κόρη της Facebook Twitter
Φωτογραφία: Getty Images
0

Σε μία από τις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στο Μαϊάμι, βρισκόταν η κόρη του «ορκισμένου εχθρού της», Ντόναλντ Τραμπ: Η Ιβάνκα Τραμπ με την κόρη της, Αραμπέλα. 

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες εβδομάδες αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ, αντιδρώντας στη δήλωση στήριξης της Τέιλορ Σουίφτ προς την Κάμαλα Χάρις, δήλωσε σε ύψιστους τόνους πως τη μισεί: «ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΤΕΙΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ!» έγραψε τότε -με όλα τα γράμματα κεφαλαία- στην δική του κοινωνική πλατφόρμα, Truth Social.

Επικαλούμενο πηγές, το αμερικανικό περιοδικό People επιβεβαίωσε ότι η 42χρονη Ιβάνκα και η 13χρονη κόρη της Αραμπέλα ήταν στο πλήθος στη συναυλία της Σουίφτ στο Hard Rock Stadium. Η Αραμπέλα άλλωστε είναι γνωστό πως είναι «Swiftie», δηλαδή φαν της Τέιλορ Σουίφτ και η Ιβάνκα φαίνεται πως δεν ήθελε να της χαλάσει το χατίρι.

Για τα 13α γενέθλια της Αραμπέλα τον Ιούλιο, η Ιβάνκα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της κόρης της, συμπεριλαμβανομένης μιας στην οποία κρατά τούρτα γενεθλίων, στην οποία διακρίνονται στίχοι από την επιτυχία της Τέιλορ Σουίφ του 2014 «Blank Space».

«Η καλύτερη τούρτα για την αγαπημένη μου Swiftie» έγραψε σε λεζάντα σε άλλη φωτογραφία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ και η Ντόλι Πάρτον κάνουν δωρεά $5 εκατ. η κάθε μία στους πληγέντες των τυφώνων Χέλεν και Μίλτον

Διεθνή / Η Τέιλορ Σουίφτ και η Ντόλι Πάρτον κάνουν δωρεά $5 εκατ. η κάθε μία στους πληγέντες των τυφώνων Χέλεν και Μίλτον

Λίγο καιρό πριν η Σουίφτ έκανε δωρεά σε τράπεζα τροφίμων στην Ουαλία, συνεχίζοντας το έργο στήριξης κάθε πόλης που επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της περιοδείας της
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

Διεθνή / Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

«Η υπόθεση αφορά μια ευρύτερη προσπάθεια της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει το πάγωμα των κονδυλίων ως μοχλό πίεσης για να ασκήσει έλεγχο στις ακαδημαϊκές μας αποφάσεις»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

«Ήταν διαφορετικός από όσους προηγήθηκαν» ανέφερε με τη σειρά του και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, συνοδεύοντας την ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ με μία φωτογραφία τους
LIFO NEWSROOM