Τζόνι Ντεπ: Δεν αισθάνομαι ότι με μποϊκοτάρισε το Χόλιγουντ, γιατί δεν σκέφτομαι το Χόλιγουντ

Τζόνι Ντεπ: Δεν αισθάνομαι ότι με μποϊκόταρε το Χόλιγουντ, γιατί δεν σκέφτομαι το Χόλιγουντ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Σε μία σπάνια δημόσια εμφάνισή του ο Τζόνι Ντεπ, μίλησε στην πρεμιέρα του 76ου φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την πρώτη ταινία του τα τελευταία τρία χρόνια «Jeanne du Barry».

Είναι ο πρώτος ρόλος του Τζόνι Ντεπ μετά την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ που οδήγησε σε μία τριετή αποχή του από το Χόλιγουντ. Αλλά αυτό δεν τον ενδιαφέρει.

«Αν αισθάνθηκα ότι με μποϊκοτάρισε το Χόλιγουντ; Θα πρέπει κάποιος να μην έχει σφυγμό για να αισθάνεται έτσι. Όχι. Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει. Είναι ένα περίεργο αστείο», είπε ο Τζόνι Ντεπ την Τετάρτη κατά τη συνέντευξη τύπου για την ταινία, που άνοιξε το Φεστιβάλ των Καννών.

«Όταν σου ζητούν να παραιτηθείς από μια ταινία που κάνεις, για κάτι που είναι απλώς μια συνάρτηση φωνηέντων και συμφώνων που αιωρούνται στον αέρα, ναι, νιώθεις ότι σε μποϊκοτάρουν» σημείωσε ο Τζόνι Ντεπ.

Ο Τζόνι Ντεπ αναφερόταν στην ταινία «Fantastic Beasts» από την οποία αναγκάστηκε να αποχωρήσει το 2020 μετά τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Τζόνι Ντεπ συνέχισε από τις Κάννες λέγοντας πως «Δεν αισθάνομαι ότι με μποϊκοτάρισε το Χόλιγουντ, γιατί δεν σκέφτομαι το Χόλιγουντ. Είναι μία περίεργη, αστεία εποχή, όπου όλοι θα ήθελαν να είναι σε θέση να μπορούν να είναι ο εαυτός τους. Αλλά δεν μπορούν».

Νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου, ο Τζόνι Ντεπ είχε μιλήσει και για την περιφρόνηση του για τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία κάλυψαν τις δίκες του με τον Χερντ και τις συνέπειες από το Χόλιγουντ. 

«Η πλειονότητα αυτών που διαβάζετε είναι φανταστικά, φρικιαστικά γραμμένα μυθιστορήματα. Είναι σαν να κάνεις την ερώτηση: «Πώς είσαι;» Αλλά το αυτό που πραγματικά υπάρχει στο υπόβαθρο είναι, «Θεέ μου, σε μισώ».

Απέρριψε επίσης την άποψη ότι το Φεστιβάλ των Καννών σηματοδοτεί την «επιστροφή» του στον κινηματογράφο. 

«Είχα την 17η επιστροφή μου, προφανώς», είπε. «Συνεχίζω να αναρωτιέμαι για τη λέξη «επιστροφή». Δεν πήγα πουθενά. Ίσως οι άνθρωποι σταμάτησαν να φωνάζουν από κάποιον φόβο, που ίσως να είχαν εκείνη τη στιγμή. Αλλά εγώ δεν πήγα πουθενά».

Σημειώνεται δε, ότι ο Τζόνι Ντεπ καθυστέρησε περισσότερο από 40 λεπτά στη συνέντευξη Τύπου για το «Jeanne du Barry» επειδή είχε κολλήσει στην κίνηση, αναγκάζοντας την εκδήλωση να ξεκινήσει 27 λεπτά εκτός προγράμματος και χωρίς αυτόν.

Με πληροφορίες του Variety

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι θάνατοι αμάχων στο Σούμι μπορεί να αναγκάσουν την Ουάσινγκτον να αλλάξει στάση απέναντι στον Πούτιν

Διεθνή / Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σφαγή στο Σούμι και πώς οι ΗΠΑ μπορεί να αλλάξουν στάση απέναντι στον Πούτιν

Η ασυμφωνία μεταξύ των δολοφονημένων στο Σούμι και της φωτογραφικής χειραψίας Γουίτκοφ-Πούτιν είναι κάτι παραπάνω από προφανής στους περισσότερους παρατηρητές
LIFO NEWSROOM
«Σκότωσε τους γονείς του για να σκοτώσει τον Τραμπ»: Το σχέδιο ενός 17χρονου για να «ρίξει» την Αμερικανική κυβέρνηση

Διεθνή / «Σκότωσε τους γονείς του για να δολοφονήσει τον Τραμπ»: 17χρονος ήθελε να «ρίξει» την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Το FBI δήλωσε ότι ο έφηβος ήταν σε επαφή με άτομα που μιλούσαν ρωσικά και είχε ως στόχο «να προκαλέσει κυβερνητική κατάρρευση εξοντώνοντας τον πρόεδρο»
LIFO NEWSROOM