Όσο χαμηλότερα, τόσο καλύτερα

Όσο χαμηλότερα, τόσο καλύτερα Facebook Twitter
0

Τι κοινό έχουν το Βερολίνο, το Μαϊάμι, η Βαρκελώνη και το Σαν Φρανσίσκο; Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Mercer που υπολογίζει το κόστος ζωής σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο, οι παραπάνω είναι πιο φτηνές από την Αθήνα. Όχι ότι εμείς πρέπει να έχουμε παράπονο. Με κάποιο τρόπο καταφέραμε να γίνουμε πιο φτηνοί φέτος σε σύγκριση με το 2008, 'πέφτοντας' από την 25η στην 28η θέση.

Ελπίζουμε μόνο αυτή η λίστα να μην φτάσει στο υπουργείο οικονομικών γιατί θα μπορούσε να αποτελέσει άλλοθι για περισσότερη φορολογία. Είναι γνωστό άλλωστε πως οι έλληνες πολιτικοί θέλουν η χώρα μας να βρίσκεται πάντα στην κορυφή.

Για την ιστορία, το Τόκιο είναι μακράν η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο, το Λονδίνο εμφανίζεται πολύ πιο φτηνό σε σχέση με πέρυσι (έπεσε από την 3η στην 16η θέση) ενώ η πιο φτηνή πόλη είναι το Γιοχάνεσμπουργκ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM