2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition

2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition Facebook Twitter
0
2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition Facebook Twitter
H Gourmet Olive & Delicacies Exhibition έχει αποφασίσει να αποτελείται από ιδιαίτερα εκλεκτό και περιορισμένο αριθμό εκθετών χωρίς να φιλοδοξεί να είναι μία μαζική έκθεση τροφίμων

H Gourmet Olive & Delicacies Exhibition ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό της για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 5, 6 και 7 Μαΐου στο Lab’attoir, στη Θεσσαλονίκη.

Ύστερα από την εξαιρετική επιτυχία της πρώτης έκθεσης που άφησε ανεξίτηλες τις πλέον θετικές εντυπώσεις που δημιούργησε, τόσο στους επισκέπτες και στους εκθέτες της, όσο και σε όλους όσους ενεπλάκησαν στην διοργάνωση και υλοποίησή της, από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές στην ημερίδα και στις παρουσιάσεις, μέχρι τους δημοφιλείς σεφ και σοκολατιέρ στα cooking classes και τους εξαίρετους γευσιγνώστες στα μαθήματα του Olive Oil Bar για ελαιόλαδα και ελιές, η 2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition τοποθετεί φέτος τον πήχη της έκθεσης ακόμη ψηλότερα.

2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition Facebook Twitter

Ο στόχος ίδρυσης και λειτουργίας μιας έκθεσης αποκλειστικά με ποιοτικά προϊόντα ήδη κερδήθηκε από πέρσι εφόσον η 1η Gourmet κατάφερε να διατηρήσει υψηλό το επίπεδο των εκθετών και των προϊόντων που συμμετείχαν, γεγονός που την ξεχώρισε και την καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού, επαγγελματίες και καταναλωτές, ως την έκθεση που επικεντρώνεται στην ανάδειξη και προώθηση εκλεκτών προϊόντων που αξίζουν την προσοχή και την προτίμησή μας.

Εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και ελιές, προϊόντα delicatessen όπως μέλι, μαρμελάδες, γλυκίσματα, ξύδι και αρτύματα, αρωματικά φυτά και βότανα, διάφορα χρηστικά προϊόντα και προϊόντα προσωπικής περιποίησης βασισμένα στα βρώσιμα υλικά, αποτελούν τη σειρά των ειδών της έκθεσης Gourmet Olive & Delicacies Exhibition που προτείνει στους επισκέπτες της τόσο για τη χρήση τους σε επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, ξενοδοχεία, café-bar, παντοπωλεία) όσο και στην καθημερινότητα σε νοικοκυριά.

2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition Facebook Twitter

Η Gourmet όμως δεν περιορίζεται μόνο στην ανεύρεση και έκθεση των προϊόντων αυτών, εφεύρει μία σειρά ειδικά επιλεγμένων διαδραστικών παράλληλων εκδηλώσεων με ημερίδα ενημέρωσης, σεμινάρια, masterclasses, γευσιγνωσίες, όπως τη λειτουργία του πρώτου Olive Oil Bar στην Ελλάδα, ώστε επαγγελματίες και καταναλωτές να γνωρίσουν άρτια τους παραγωγούς και τα ήδη που παράγουν, την ποιότητά τους, την προέλευση των πρώτων υλών τους και κυρίως την αναγκαιότητα για την καθιέρωσή τους στη ζωή μας.

2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition Facebook Twitter

Για όλους αυτούς τους λόγους η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition έχει αποφασίσει να αποτελείται από ιδιαίτερα εκλεκτό και περιορισμένο αριθμό εκθετών χωρίς να φιλοδοξεί να είναι μία μαζική έκθεση τροφίμων.

Οι συμμετοχές των εκθετών έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ οι εταιρείες και παραγωγοί που επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος αυτής της διοργάνωσης θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την κ. Ασημίνα Ταραρά στο τηλέφωνο 2313 030 286 ή μέσω email στο [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gourmetoliveexhibition.com

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ