Ξενυχτισμένος και ο δρόμος σε έβγαλε Πειραιά; Τότε πρέπει να δοκιμάσεις το καλύτερο «βρόμικο» της πόλης που το βρίσκεις μόνο στα «Ιμαλάια». Ανάμεσα σε Πασαλιμάνι και σε Μαρίνα Ζέας βρίσκεται μια τρύπα που μετατρέπεται κάθε βράδυ σε μια γευστική όαση για κάθε πιωμένο και μη. Μιλήσαμε με τον Αντρέα Κατσαντώνη, ιδιοκτήτη του ιστορικού πλέον γαστρονομικού after hours hot spot.
Εδώ και πόσα χρόνια λειτουργούν τα Ιμαλάια;
Ξεκινήσαμε το 1996 και μέχρι σήμερα δεν έχουμε σταματήσει.
Λένε πως κάνεις εκπληκτικό hotdog. Μίλησέ μας γι’ αυτό.
Είναι ίσως το πιο δημοφιλές γεύμα. Ο κόσμος το λατρεύει εδώ και πολλά χρόνια. Μέσα βάζουμε λουκάνικο Φρανκφούρτης, κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα, sauce καραμελωμένου κρεμμυδιού και σαλάτα με καρότο και λάχανο. Οι πιο απαιτητικοί μπορούν να βάλουν και άλλα υλικά όπως τηγανιτές πατάτες.
Διαβάστε ολόκληρο τo θέμα εδώ.
________________________________
Ανακαλύψετε μια Ελλάδα που δεν έχετε ξαναδεί στο www.grekamag.gr
σχόλια