Τα λαζάνια με Nutella από ένα φούρνο στο Μπρούκλιν κάνουν θραύση

Τα λαζάνια με Nutella από ένα φούρνο στο Μπρούκλιν κάνουν θραύση Facebook Twitter
5

Η Allison Robicelli, pastry chef του Robicelli, ενός φούρνου που βρίσκεται στο Μπρούκλιν, έφτιαξε τη Nutellasagna το καλοκαίρι ως πείραμα στα πλαίσια του φεστιβάλ JumpThe Shark summer, προσπαθώντας να ειρωνευτεί/να πειραματιστεί με τη νέα τάση για υβριδικά γλυκά. Η ιδέα της όμως πέτυχε πέρα από κάθε προσδοκία, ξεπούλησε αμέσως και οι παραγγελίες άρχισαν να πέφτουν βροχή. Τώρα, που είναι εορταστική περίοδος, το Robicelli παραδίδει το γλυκό σε αλουμινένια ταψάκια έτοιμα για τον φούρνο, ώστε να βγουν φρέσκα για το εορταστικό δείπνο.

 

Και τι έχει μέσα; Λαζάνια, την κρέμα που μπαίνει στα cannoli, άπειρες ποσότητες Nutella, ψημένα φουντούκια, κομμάτια σοκολάτας και marshmallows. Ένα ταψάκι με 10-15 κομμάτια κάνει 55 ευρώ.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

4 σχόλια