Η Allison Robicelli, pastry chef του Robicelli, ενός φούρνου που βρίσκεται στο Μπρούκλιν, έφτιαξε τη Nutellasagna το καλοκαίρι ως πείραμα στα πλαίσια του φεστιβάλ JumpThe Shark summer, προσπαθώντας να ειρωνευτεί/να πειραματιστεί με τη νέα τάση για υβριδικά γλυκά. Η ιδέα της όμως πέτυχε πέρα από κάθε προσδοκία, ξεπούλησε αμέσως και οι παραγγελίες άρχισαν να πέφτουν βροχή. Τώρα, που είναι εορταστική περίοδος, το Robicelli παραδίδει το γλυκό σε αλουμινένια ταψάκια έτοιμα για τον φούρνο, ώστε να βγουν φρέσκα για το εορταστικό δείπνο.
Και τι έχει μέσα; Λαζάνια, την κρέμα που μπαίνει στα cannoli, άπειρες ποσότητες Nutella, ψημένα φουντούκια, κομμάτια σοκολάτας και marshmallows. Ένα ταψάκι με 10-15 κομμάτια κάνει 55 ευρώ.
σχόλια