Η «κιβωτός» των εκλεπτυσμένων γεύσεων τιμήθηκε για ακόμη μία χρονιά με το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας σε λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023, στο ξενοδοχείο Macedonia Palace.
Με το βλέμμα στραμμένο στην ελληνική θάλασσα και τη μεσογειακή φύση, ο executive chef Γιάννης Μπαξεβάνης και η ομάδα του, Αντώνης Ζερίδης, Διονύσης Ζαχαρόπουλος και Κωνσταντίνα Γκίνη, δημιουργούν πιάτα που συνδυάζουν εξαιρετικές γεύσεις, υμνούν την εποχικότητα και δικαιώνουν τη διαχρονικότητα των βραβεύσεων του “Ark” με Χρυσούς Σκούφους και Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.
Το εστιατόριο, που περιλαμβάνεται στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, βρίσκεται στο πιο όμορφο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στα «Αστέρια» της Γλυφάδας και προσφέρει στον επισκέπτη ένα περιβάλλον αρμονίας και κομψότητας δίπλα στο κύμα.
Τα βραβεία Ελληνικής Κουζίνας απονέμονται κάθε χρόνο σε εστιατόρια που σερβίρουν μοντέρνα και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, ενώ την ευθύνη για την αξιολόγηση και την απονομή είχε η έγκυρη γευσιγνωστική ομάδα του περιοδικού «αθηνόραμα».