Βρετανός έφηβος μαχαιρώθηκε 17 φορές στην Τουρκία επειδή φίλησε ντόπια

Βρετανός έφηβος μαχαιρώθηκε 17 φορές στην Τουρκία επειδή φίλησε ντόπια Facebook Twitter
7

Βρετανός έφηβος παλεύει για τη ζωή του, μετά τις 17 μαχαιριές που δέχτηκε επειδή φίλησε ένα ντόπιο κορίτσι σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας. Ο 17χρονος Dwayne Ward, βρέθηκε από ντόπιους μέσα στα αίματα σε έναν κήπο στην περιοχή Tepe της Μαρμαρίδας, μετά από μια νυχτερινή έξοδο με τον αδελφό του.

Οι δράστες τον έγδυσαν και τον μαχαίρωσαν στο λαιμό, στο στήθος, στη βουβωνική χώρα, τα πόδια και την πλάτη. Μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Μαρμαρίδας και σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Βρετανός έφηβος μαχαιρώθηκε 17 φορές στην Τουρκία επειδή φίλησε ντόπια Facebook Twitter

Για την επίθεση συνελήφθησαν  ένας 26χρονος, ο Αττίλα Ντιντσέρ και ένας ακόμη 24χρονος, τον οποίο συνέλαβε η αστυνομία μετά από πληροφορίες, σε λεωφορείο, 354 μίλια μακριά από το σημείο που συνέβη το περιστατικό.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή διάσωσης της Ευρώπης για την Ουκρανία: «Κρατήστε τον Τραμπ στο παιχνίδι»

Διεθνή / Aποστολή διάσωσης της Ευρώπης για την Ουκρανία με έναν στόχο: «Κρατήστε τον Τραμπ στο παιχνίδι»

Στάρμερ, Μακρόν και Μελόνι σε ρόλο διαμεσολαβητών, πιέζουν τον Ζελένσκι να τα βρει με τον Τραμπ και να υπογράψει τη συμφωνία για τις ουκρανικές γαίες, ενώ υπόσχονται ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας
LIFO NEWSROOM
Google, Σεργκέι Μπριν: 60 ώρες εργασίας την εβδομάδα, «το γλυκό σημείο παραγωγικότητας»

Διεθνή / Google, Σεργκέι Μπριν: 60 ώρες εργασίας την εβδομάδα, «το γλυκό σημείο παραγωγικότητας»

Εάν οι εργαζόμενοι δούλευαν σκληρότερα και ήταν στο γραφείο περισσότερο, η εταιρεία θα μπορούσε να φτάσει σε μια σημαντική ανακάλυψη τεχνητής γενικής νοημοσύνης, δήλωσε ο συνιδρυτής του τεχνολογικού γίγαντα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
@ein Steppenwolf 29.6.2013 | 20:07> Μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχω βρει ούτε λέξη στις τουρκικές εφημερίδες.Άκυρο. Οι τουρκικές εφημερίδες είχαν γράψει ήδη πριν 3—4 ημέρες, αλλά: 1. το όνομα του τουρίστα ήταν γραμμένο ως «Dwaine Ward», δηλαδή με i αντί για y, 2. το όνομα του ενός δράστη (Atilla Dinçer) ήταν γραμμένο ως «A.D.»,με αποτέλεσμα η μηχανή αναζήτησης της Google να μη βρίσκει τίποτα.Τρεις χώρες ασχολούνται με το θέμα: το ΗΒ, η Τουρκία και —ποια άλλη;— η Ελλάδα….
Μιλάμε για τουριστικά θέρετρα όπου κυριαρχεί η καφρίλα, οπότε λίγο κράτει με τις πολιτικές-πολιτιστικές αναλύσεις. Και στην Ελλάδα δεν σκάνε κάθε τοσο ειδήσεις για ντόπιους που τραυματίζουν ξένους; Θυμαμαι περιστατικά από Πάρο και Κρήτη πέρισυ ή πρόπερσι το καλοκαίρι
Το γεγονός είναι εξαιρετικά θλιβερό.Δείχνει,έως έναν βαθμό,πόσο "κλειστή" είναι η κοινωνία τους...Εδώ στην Ελλάδα,από όσο γνωρίζω,μόνο στις ορεινές περιοχές της Κρήτης και στην Μάνη είναι δυνατόν να συμβούν τέτοια περιστατικά...