Παραιτήθηκε ο υπ. Οικονομικών της Πορτογαλίας

Παραιτήθηκε ο υπ. Οικονομικών της Πορτογαλίας Facebook Twitter
3

Την παραίτηση του υπέβαλλε πριν από λίγο ο Πορτογάλος υπουργός Οικονομικών Βίτορ Γκάσπαρ, αρχιτέκτονας της πολιτικής λιτότητας του Πέντρου Πάσους Κουέλιου. Ο Γκασπάρ μόλις πριν από τρείς ημέρες δήλωνε ότι η Πορτογαλία θα καταφέρει να πιάσει στον στόχο του ελλείμματος που είναι στο 5,5% για το 2013, παρότι αυτή τη στιγμή το έλλειμμα είναι σε διπλάσια ποσοστά.  

Οικονομολόγος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, χωρίς πολιτική καριέρα πριν αναλάβει το υπ. Οικονομικών, ο Γκασπάρ, βρισκόταν κάτω από ασφυκτική πίεση καθώς η χώρα είναι στην 3η χρονιά ύφεσης και η ανεργία έχει φτάσει στο 17,6%.  

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ενώ αν έχεις την ομάδα αλήθειας και καθόλου φιλότιμο, όχι μόνο δεν παραιτείσαι, αλλά παρουσιάζεις πολύ χειρότερα αποτελέσματα ως επιτυχίες!
"... η χώρα είναι στην 3η χρονιά ύφεσης και η ανεργία έχει φτάσει στο 17,6%. Και παραιτείται με αυτα τα ποσοστά? Εμεις που ειμαστε στο 6 χρονο υφεσης και 27% ανεργία και δεν παραιτείται κανένας...γατάκια Πορτογαλάκια σας φάγαμε...