ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2012 | 02:11

77777

paidia exw perasei ws koinonikos leitourgos..ti gnwmh exete gia t epaggelma...aksizei s autous tous kairous
2
 
 
 
 
σχόλια
Μου φαίνεται ότι είναι περισσότερο λειτούργημα, παρά επάγγελμα και θέλει πολλή υπομονή. Θα δεις άσχημες καταστάσεις. Εγώ πάντως εκτιμώ και σέβομαι αυτό το επάγγελμα, αν και ορισμένοι κοινωνικοί λειτουργοί είναι εντελώς ηλίθιοι. Αλλά δεν έχει σημασία κατά πόσο οι άλλοι θεωρούν ότι αξίζει. Σημασία έχει αν θέλεις να το κάνεις αυτό για όλη σου τη ζωή. Εσύ θα κρίνεις αν αξίζει ή όχι. Καλή τύχη! :)
Αν έχεις δυνατότητα να φύγεις έξω στη συνέχεια για μετεκπαίδευση τότε ναι. Στην Ελλάδα δεν έχει ανθίσει ακόμα ιδιαίτερα ως επάγγελμα καθώς ο θεσμός της οικογένειας είναι ακόμη ισχυρότερος απ'ότι, για παράδειγμα, στις ΗΠΑ. Εγώ που τελείωσα Κοινωνική Διοίκηση Κομοτηνής με κατεύθυνση Κοινωνική Εργασία έκανα μάστερ στις ΗΠΑ κι έχω βρει εξαιρετική δουλειά (στις ΗΠΑ βέβαια πάλι). Στην Ελλάδα οι πιο πολλές θέσεις κοινωνικών λειτουργών είναι στο δημόσιο πιστεύω αν και θα μπορούσες να ανοίξεις και ιδιωτικό γραφείο. Αλλά δεδομένης της χάλια κατάστασης της οικονομίας αυτη τη στιγμή, θα σου συνέστηνα να φρεσκάρεις απο τώρα που είναι νωρίς τα αγγλικά/γαλλικά/γερμανικά σου και να ψάχνεις το "εξώ".
Scroll to top icon