Στον κόσμο του Cybersex, με λένε υπαστυνόμο Celine και χορεύω Lambada, εσύ;

Στον κόσμο του Cybersex, με λένε υπαστυνόμο Celine και χορεύω Lambada, εσύ; Facebook Twitter
9

 

Όπως όλοι και όλες έχετε καταλάβει χρησιμοποιώ το internet για να κάνω cyber.

Όχι, κανείς άλλος δεν κάνει, όλοι διαβάζετε διδακτορικές διατριβές από το αρχείο του ιδρύματος ερευνών.

Ρε σε ποιόν τα πουλάτε αυτά;

Ζεις σε χωριό, στην μακρινή Γλασκόβη, έχεις βγάλει σπυράκι στη μύτη, δεν κάνεις σεξ με τον εραστή με την ένταση  και την συχνότητα που θέλεις;

Υπάρχει λύση.

Cyber.  

Βέβαια, μπορεί να περνάς γαμάτα, όπως εγώ καλή ώρα, και να κάνεις cyber  για να περάσεις ακόμα πιο υπεργαμάτα.  Μ’ αρέσεις  γιατί είσαι ακόρεστη.

Τώρα που το σκέφτομαι ο λόγος που ευδοκιμεί το cyber  είναι γιατί παρουσιάζει μια ιδανική εικόνα του εαυτού μας.  Έναν εαυτό με τον οποίο και οι ίδιοι είμαστε ερωτευμένοι.

Μπροστά από τον υπολογιστή  μπορείς να είσαι η Celine, η πλούσια κόρη του Γιάγκου Δράκου, που έγινες αστυνομικός, έτσι για την τρέλα,  και κάνεις επιδείξεις ανυποχώρητης καύλας στον κυβερνοχώρο.

Έχεις ίσια μύτη, αισθησιακό και γαλήνιο στόμα, μακρύ λαιμό, ανασηκωμένο πηγούνι. Αμέτρητες συγκυρίες έχουν συμβάλει στη γένεση του σώματός σου και για αυτό εσύ θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να το προσφέρεις παντού.

Είσαι μια σεξουαλική ποικιλία, που παραμένει φυσικά αξόδευτη,  γιατί πολύ απλά,  κανείς δεν σε αγγίζει.

Και δώστου τα ολονύχτια chat, με τον Λευκό Τίγρη, που το προφίλ του είναι τόσο αστραφτερό όσο σχεδόν το δικό σου. Εντάξει, εσένα κανείς δεν σε φτάνει, το έχουμε εμπεδώσει όλοι όσοι έχουμε  πηδηχτεί μαζί σου πάνω από μία φορά.

Celine, celine  οι μακροχρόνιες και μονογαμικές σχέσεις, έχουν την τάση να μεταστοιχειώνονται και να μετατρέπονται σε σχέσεις αγάπης.  Ο γάμος λύνει μερικά προβλήματα αλλά δημιουργεί άλλα. Εσύ τα  θέλεις όλα λυμένα, σε δικαιολογώ. Έτσι νιώθεις πως δεν απατάς τον σύζυγό σου, τον υπέροχο Αλέξη, απλά προσθέτεις πινελιές απόλαυσης αλλά μέχρι εκεί.

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις. Κάθε φορά  είμαστε όσο ρεαλιστές μας εξυπηρετεί.



Celine is typing: «Ρε σε Ηλέκτρα, δεν τον έχω δει καν, είναι κάτι σαν όνειρο. Είναι το όνειρο απιστία, μην τρελαθώ; Έχω «βγάλει»  τα μάτια μου με τον «αστυνόμο  Θεοχάρη», τον «Λευκό Τίγρη», την «Περσεφόνη που βαθιά τον χώνει» αλλά μέχρις εκεί».

 
Electra is typing: « Άκου να δεις μωρή παρδαλή. Αν ο έρωτας είναι κάτι σαρκικό, τότε όχι. Αν ο έρωτας είναι λατρεία ενός άλλου πνεύματος, τότε ναι. Αν ο έρωτας είναι και τα δυο  τότε και ναι και όχι».

Celine is typing: «Δεν αφήνουμε τις μαλακίες να κάνουμε invite τον SuperDickhead από τα Joe Weider, να κάνουμε κανά τρίο μέχρι να γίνει ο τραχανάς;»

Electra is typing: «Εγώ δεν κάνω τέτοια, αλλά αν θες να βλέπω, μέσα. Μισό να βαφτώ μια. Ρε συ άκυρο, δεν έχω τι να φορέσω, είναι όλα μου τα μπουστάκια στα άπλυτα».

(Είκοσι δευτερόλεπτα αργότερα)

SuperDickhead is typing: «Μμμμμ! Θέλω να σε δω να σκύβεις και να τα πλένεις στην σκάφη».

Celine is typing: «ΜΜΜμμμμμ!»

Electra is typing: «μμμμμ!»

 

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
"Κάθε φορά είμαστε όσο ρεαλιστές μας εξυπηρετεί" με δυο λέξεις "τζάμπα μάγκες" κι εδώ μου κολλάει το λα λα "άραγε να μαι κάποιος άλλος που προσπαθεί να ονειρευτεί..."
δυστυχώς, η φαντασία μου περιορίζεται στα πολύ βασικά όπως με τι άλλο πέραν φέτας και λουκάνικου θα ταίριαζε σε μία ομελέτα. Η προσφορά σου ήταν άκρως δελεαστική, αλλά είμαι αρκετά ντε-καυλέ για να ανταπεξέλθω .