Να σταματήσουν να έχουν κόμπλεξ με την Αθήνα και να χαρούν την Θεσσαλονίκη που είναι πανέμορφη. Θα είστε πάντα η συμπρωτεύουσα, πάρτε το χαμπάρι. Και ναι, θα λέμε καλαμάκι το σουβλάκι, όπως το λένε και στην Πελοπόννησο (ΝτΑΑΑ).Όσο για το τυρί, είναι σαν πας στον ανθοπώλη και να του ζητήσεις λουλούδια. Τί λουλούδια?Αλλά εμείς χεστήκαμε, πάντα εσείς το ξεκινάτε. :D
Φαντάζομαι όταν αγοράζεις τυρόπιτα από το φούρνο στην Αθήνα, ο φούρναρης σου ζητάει διευκρίνηση με τι είδος τυριού θέλεις... κι εσύ του απαντάς φετόπιτα, ε? Ντα!
ναι ρε συ εντάξει, καλα περναμε οταν ερχομαστε αθηνα,ανακαλυπτουμε ωραια μερη, εχει πολλες επιλογες, κτλ αλλα παιζει να εισαι ο πρωτος ανθρωπος που ακουω να λεει σαν την αθηνα πουθενα!!! εγω λεω στους αθηναιους φιλους μου οτι θα θελα να κατεβω κατω να μεινω και οτι μια χαρα πολη ειναι κτλ και αυτοι με κοιτανε σαν εξωγηινη!!!
Το κασέρι (ή κασσέρι) (απο τουρκ. kaşar[1]) είναι ημίσκληρο τυρί από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα.Δεν ειναι δυνατον να ζητας κασερι στην Αθήνα και να σου βαζουν φέτα, ουτε να ζητας καλαμακι του φραπε και να σου φέρνουν σουβλάκι.
σχόλια