Χαμός και πάλι με τον Τζιτζικώστα: «Να μην καλέσουμε και το ΠΑΣΟΚ, γιατί είναι μέσα ο Τσοχατζόπουλος;»

Χαμός και πάλι με τον Τζιτζικώστα: «Να μην καλέσουμε και το ΠΑΣΟΚ, γιατί είναι μέσα ο Τσοχατζόπουλος;» Facebook Twitter
18

Η επιμονή του Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα να καλέσει τη Χ.Α. στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, τον  οδήγησε σε μία νέα δήλωση που αποδοκιμάστηκε, τόσο από το ΠΑΣΟΚ, όσο και από τη Ν.Δ.

Μιλώντας το πρωί στο ΜΕΓΚΑ, ο κ. Τζιτζικώστας, είπε: «Δε θα ανακαλέσω την απόφαση. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έκανα το ίδιο, όχι γιατί αυτή είναι η πολιτική μου θέση -αποστρέφομαι το ναζισμό και η οικογένειά μου έχει πολεμήσει τους ναζί- αλλά είναι άλλο αυτό που πρέπει να κάνω με το θεσμικό μου ρόλο».  

Στην προσπάθειά του μάλιστα να εξηγήσει περαιτέρω τη θέση του υπέπεσε σε νέο ολίσθημα: «Πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης -μακριά από έμενα αυτό- θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ως εκ τούτου δεν το καλώ», ειπε.

Άμεση ήταν η αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ που τον κάλεσε «να παραιτηθεί λόγω έλλειψης δημοκρατικού ήθους και ακραίας ανοησίας», ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σημείωσε τα εξής:

«Όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει. Ο κ.Τζιτζικώστας οφείλει άμεσα να προβεί σε διορθωτική δήλωση».

18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Ας τον ρωτήσει κάποιος γιατί δεν εισηγείται στον Σαμαρά να πάψει να στηρίζεται σε ένα κόμμα που είναι εγκληματική οργάνωση.Φυσιολογικά, αν ο Σαμαράς συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο G.G.Kostas πρέπει να φύγει από τη Ν.Δ.για να αποδείξει την ευαισθησία του και την τιμιότητά του.
Μου αρέσει που όλοι σοκάρονται αν αποκαλέσει κάποιος εκτός από τη Χ.Α. και το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ εγκληματική οργάνωση. Εγώ ξέρω πως όταν ένα κόμμα έχει λάβει αποδεδειγμένα μαύρα χρήματα και μάλιστα εις βάρος του ελληνικού λαού, έχει δώσει έργα με ζημιά στις δικές μας τσέπες σε κουμπάρους τους και συγκεκριμένες εταιρίες επειδή λαδώθηκαν κι έκαναν αγοραπωλησίες δημόσιας γης λες και τους ανήκει η Ελλάδα ολόκληρη αποτελούν τεκμήρια εγκληματικής οργάνωσης. Φυσικά όμως το ΣΔΟΕ δεν τα ψάχνει αυτά αφού όλοι εκεί διορισμένοι απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι οπότε σιγά μην τους κυνηγήσουν. Κι όχι δεν υποστηρίζω τη Χ.Α. αλλά δυστυχώς άλλες είναι οι εγκληματικές οργανώσεις που μας κυβερνούν, τουλάχιστον η Χ.Α. δεν ήταν ποτέ κυβερνών κόμμα.
Το οτι η ΧΑ μαχαιρωνει κοσμο στο δρομο...ειναι μια ΜΙΚΡΗ λεπτομερεια στην ολη συζητηση περι της διαφθορας του πολιτικου μας συστηματος και το πως μπορει να βελτιωθει....ευγε!
Κλασικά θα έρθει ο αδαής να πει την αηδία του. Υποστήριξα στο σχόλιό μου τις πράξεις της Χ.Α. και δεν το θυμάμαι; Μίλησα καθαρά σε πολιτικό επίπεδο. Για εμένα το ίδιο ακριβώς είναι να μαχαιρώνεις αλλοδαπούς με το να αναγκάζεις ανθρώπους να αυτοκτονούν λόγω της δικής σου διαφθοράς. Κι αν θες ξανά τη γνώμη μου τότε ναι, πάλι θα πω πως μεγαλύτερο κακό έκαναν στην Ελλάδα ένα-δυο κόμματα που κυβερνούν σαράντα χρόνια με ένα που βγήκε τώρα τελευταία και κάποιοι το έκαναν μόδα.
Μαζί να υποθέσω είναι εγκληματίες και τα εκατομμύρια ψηφοφόρων που ρίχνανε έτσι τις ψηφους σε μια εγκληματική οργάνωση...(και μην ακούσω τα περι εξαπάτησης...τα χω ακούσει με τη σέσουλα...νισάφι!)
Δεν πρόκειται για εξαπάτηση,αλλά για τον τρόπο λειτουργίας της οργάνωσης.Όπως οι ναζί μοίραζαν χαρτζιλίκια για να έχουν κόσμο στη δούλεψή τους έτσι και αυτοί μοίραζαν καριέρες μισθούς και δουλειές για να έχουν την λαϊκή ανοχή.Όχι ότι και οι άλλοι είναι καλύτεροι απλώς το ΠΑΣΟΚ είχε περισσότερο χρόνο να στήσει τον μηχανισμό του και να καθορίσει τις ροές μαύρου χρήματος και μίζας.Ενα ανεξάρτητο ΣΔΟΕ θα τους είχε κλείσει εδώ και χρόνια.
Πρωτον, το οτι μας ειπες ΚΥΡΙΩΣ για το Πασοκ....αυτο μας λεει πολλα (καργα νεοδημοκρατης μου μυριζει).Απ την αλλη αν νομιζεις οτι το Πασοκ, ΝΔ κλπ ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ εγκληματικες οργανωσεις (δεν μπαινουμε στην πολιτικη τους) απο τους ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, εισαι αξιος της τυχης σου !
Χμμ,μάλιστα...Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται πιο ανθρώπινο το να σε εξαγκάζουν σε αυτοκτονία από το να σε σκοτώνουν εν ψυχρώ... Λυπάμαι πραγματικά να διαβάζω τέτοια πράγματα.