Ένας στους δύο Γάλλους θέλει πίσω τον Νικολά Σαρκοζί

Ένας στους δύο Γάλλους θέλει πίσω τον Νικολά Σαρκοζί Facebook Twitter
1

Δημοσκόπηση που έρχεται να τροφοδοτήσει εκ νέου τα σενάρια επιστροφής του προηγούμενο Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί στην ενεργό πολιτική ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Η δημοσκόπηση έγινε για την εφημερίδα Figaro από το ινστιτούτο Ifop. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν το 46% των Γάλλων δηλώνει ότι επιθυμεί για Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας τον Νικολά Σαρκοζί έναντι μόλις 27% που προτιμάει τον νυν ηγέτη της χώρας Φρανσουά Ολάντ. Ένα άλλο 27% δεν απαντά στο ερώτημα. Πρόσφατες πληροφορίες θέλουν το Νικολά Σαρκοζί να δημιουργεί το δικό του κόμμα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ε ναι... αυτός τουλάχιστον ήταν κατοικίδιο της Μέρκελ και δη αγαπημένο και τον έπαιρνε μαζί του παντού. Και οι πλούσιες κυρίες τα κατοικίδιά τους τα ανταμοίβουν πλουσιοπάροχα.Όποιος και να βγει... το Παρίσι δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει τα σαλόνια, να τα τσουγκρίσει με τον πλούσιο βορά και να συνδεθεί με την φτωχολογιά.