ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2012 | 21:23

Back to you again..:/

Νομιζω πως ολοι εχουμε ερωτευτει στη ζωη μας..εε λοιπον την περασα κ εγω αυτη τη φαση...ερωτευτηκα τοσο πολυ..δυστυχως ομως το λαθος ατομο..αφου απο τη μια στιγμη στην αλλη ο κολλητος μου εγινε το αγορι μου...και μετα καποιος που δεν επρεπε ουτε καν να τον κοιταω να του μιλαω τιποτα..με πληγωσε με το χειροτερο τροπο..με προδοσε με την καλυτερη μου φιλη και οχι μονο..και μετα απο 10 μηνες που ειμασταν μαζι αποφασισε οτι τελικα δεν ηταν ποτε ερωτευμενος μαζι μου...τωρα ενω εχουν περασει 9 μηνες και εχω προχωρησει και εγω στη ζωη μου οπως και αυτος(λιγες μερες αφου χωρισαμε) τον βλεπω να κανει μεγαλα λαθη και να χανει σιγα σιγα ολους του τους φιλους και να μενει μονος του..εκει ειναι που ποναω περισσοτερο..νιωθω οτι θελω να τον αγκαλιασω και να τον βοηθησω να διορθωσει ολα του τα λαθη και αρχιζω και νιωθω ολα εκεινα τα συναισθηματα που ενιωθα οταν ειμασταν μαζι..που τελικα ποτε δεν ειχα ξεχασει..γιατι ολους αυτους τους μηνες που δεν ειμασταν μαζι τον αγαπουσα και συνεχιζω να τον αγαπαω..ξερω πως ποτε δεν θα αλλαξει ο χαρακτηρας του αλλα βαθια μεσα μου ελπιζω πως κανω λαθος και πως καποια μερα θα μπορεσουμε να ειμαστε μαζι χωρις προβληματα..δεν ξερω..εσεις τι λετε?
2
 
 
 
 
σχόλια
εγω παλι σου λεω οχι.μην κολλας εκει που εφτυσε.εξτρα μπονους μαλακιας του που ηταν και φιλος σου, επρεπε τουλαχιστον να σου εξηγηθει.εκτος αν ησουν φιλη του μονο εσυ.θαντερκατ χρηστο θα σου ελεγα πως δεν εγκρινω την πλεον σταστη σου, πιστευω οτι ολα ειναι αναδρομικα, γιαυτο.
Αυτο ειναι η απαντηση γιατι εχουν περαση τα κολοπαιδια. αφου οσα και να λετε εναν τετοιον εχετε απωθημενο επειδη σας κανει να ζειτε το αρκλεκιν που διαβασατε.Για αυτο και εγω πλεον δε δειχνω ιχνος συναισθηματισμου παρα το οτι το θελω πολυ και το κακο ειναι οτι τωρα εχω μεγαλυτερες επιτυχιες απο οτι πριν.
Scroll to top icon