To αποτυχημένο αστείο: η γέφυρα του μπικίνι

To αποτυχημένο αστείο: η γέφυρα του μπικίνι Facebook Twitter
4

Κάτι που ξεκίνησε ως μια σειρά φωτογραφιών με στόχο το χιούμορ έχει μετατραπεί σε πραγματική προσδοκία που κερδίζει έδαφος σε γυναίκες που έχουν αρνητική εικόνα του σώματός τους και διατροφικές διαταραχές.

Ο όρος «γέφυρα του μπικίνι» ("bikini bridge") αναφέρεται στην απόσταση μεταξύ του μπικίνι μιας γυναίκας και του σώματός της, όταν είναι ξαπλωμένη ανάσκελα. Μια ομάδα ανώνυμων χρηστών του 4chan άρχισε να κυκλοφορεί μια σειρά αυτών των φωτογραφιών ως φάρσα. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από σχόλια όπως «πολύ μου αρέσει... όταν τα αγόρια παρατηρούν τη γέφυρα του μπικίνι μου» και «αν η φίλη σου δεν έχει γέφυρα του μπικίνι τι κάνεις μαζί της;»

Αλλά κάτι που ξεκίνησε ως αστείο τώρα έχει προκαλέσει ανησυχίες για τις επιπτώσεις αυτών των εικόνων σε νεαρές γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αρνητικής εικόνας του σώματός τους. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα άτομα με διατροφικές διαταραχές βλέπουν αυτό το φαινόμενο ως πρόκληση και αυτό που για κάποιους είναι μια φάρσα μπορεί να αποτελέσει σοβαρό στόχο για άλλους.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μωρέ καλά τα λένε!!! Γέφυρα χρειάζονται: αλλά όχι στο μπικίνι. Στο μυαλό τους: για να συνδέσουνε τα εναπομείναντα εγκεφαλικά κύτταρα μεταξύ τους. Τι άλλο θα ακούσω;
Ό,τι του φανεί του λωλο-Στεφανή... Πέρσι τα αμερικανάκια είχαν τρελαθεί με το thigh gap και ψοφούσαν στη δίαιτα για να το πετύχουν. Οπότε δεν αποκλείω να προσπαθήσουν να πετύχουν κι αυτό. Εντωμεταξύ δεν έχει καν να κάνει με τα κιλά, αλλά με το σωματότυπο. Εγώ έχω και "thigh gap" και "bikini bridge" (που μέχρι πριν 15' δεν το αποκαλούσα έτσι, προφανώς) ακόμη και στα πιο γεμάτα μου, γιατί έχω ανοιχτή λεκάνη με πεταχτά κόκκαλα. Και προφανώς δεν έχω σαγηνεύσει ποτέ κανέναν με αυτά ειδικά μου τα χαρακτηριστικά! Οι άντρες δεν προσέχουν καν τέτοιες βλακείες (με εξαίρεση έναν που πρόσεξε την πεταχτή λεκάνη μου... επειδή την έβρισκε άκρως αντιαισθητική, ειδικά όταν ξάπλωνα όπως στη φωτογραφία!). Είναι γελοίο τι πρότυπα βρίσκουν μερικές φορές οι άνθρωποι...