Νέα στοιχεία για τον απαχθέντα αρτοβιομήχανο

Νέα στοιχεία για τον απαχθέντα αρτοβιομήχανο Facebook Twitter
4

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες θύμα απαγωγής είναι ο 55χρονος επιχειρηματίας Μανόλης Καραμολέγκος. Απήχθη στις 10:50 το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Γέρακα όπου βρίσκεται και το σπίτι του.

Τα ίχνη του επιχειρηματία χάθηκαν  κατά την επιστροφή του στο σπίτι του. Βρέθηκαν μόνο τα γυαλιά του και άλλα προσωπικά αντικείμενα. 

Η αστυνομία αναζητά ένα φορτηγό της εταιρείας του κ. Καραμολέγκου μάρκας Μερσεντές στο οποίο οι απαγωγείς έβαλαν τον επιχειρηματία για να τον μεταφέρουν σε άγνωστη τοποθεσία.

Σημειωτέον ότι οι επιχειρήσεις της οικογένειας Καραμολέγκου βρίσκονται στη Βιομηχανική περιοχή Κορωπίου.

Η εξαφάνιση του γνωστού επιχειρηματία  έχει κοινά στοιχεία με την απόπειρα απαγωγής του κ. Μαρτίνου στη Βούλα προ καιρού. 

Ο Μανόλης Καραμολέγκος είναι ο συνεχιστής της ομώνυμης μεγάλης οικογενειακής επιχείρησης. Ο πατέρας του Ηλίας,  ξεκίνησε από έναν φούρνο στη Σαντορίνη για να φτάσει τα τελευταία χρόνια να γίνει μια από τις μεγαλύτερες και υγιέστερες εταιρείες στον χώρο της αρτοβιομηχανίας

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Τίτλους σπουδών και άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, ζητά ο ανακριτής από τους τεχνικούς συμβούλους

Ελλάδα / Τέμπη: Τίτλους σπουδών και άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, ζητά ο ανακριτής από τους τεχνικούς συμβούλους

Απαιτείται επίσης έγγραφο από τις αρμόδιες δικαστικές ή εισαγγελικές αρχές που να πιστοποιεί την εγγραφή τους στους επίσημους πίνακες πραγματογνωμόνων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ουδεμία σχέση έχει ο εικονιζόμενος με τον απαχθέντα επιχειρηματία... Καλό θα είναι την επόμενη φορά να γίνονται πιο εμπεριστατωμένες έρευνες, είδικα όταν πρόκειται για τόσο λεπτά ζητήματα.