Σαρκοζί: «Ο Ολάντ ήταν γελοίος με τη βέσπα»

Σαρκοζί: «Ο Ολάντ ήταν γελοίος με τη βέσπα» Facebook Twitter
5

«Γελοίο» αποκάλεσε ο Νικολά Σαρκοζί  τον Φρανσουά Ολάντ με αφορμή το χειρισμό από το Γάλλο Πρόεδρο, της υπόθεσης της Ζουλί Γκαγέ.

«Ο Ολάντ εμφανίζεται γελοίος» φέρεται να είπε ο τέως Γάλλος πρόεδρος, σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός του που επικαλείται η σατιρική εφημερίδα Canard Encaine.

«'Όταν είσαι πρόεδρος της Γαλλίας πρέπει να καταλαβαίνεις τον κίνδυνο να φανείς γελοίος…Και αυτές οι φωτογραφίες του Ολάντ με το κράνος της μηχανής να φεύγει από το χώρο της ερωμένης του τον έχουν κάνει γελοίο» φέρεται να είπε.

Ως παράδειγμα προς μίμηση έφερε τον εαυτό του και το πώς χειρίστηκε ο ίδιος τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την Κάρλα Μπρούνι.

Όλες οι γυναίκες του προέδρου…

 

Σαρκοζί: «Ο Ολάντ ήταν γελοίος με τη βέσπα» Facebook Twitter

Εν τω μεταξύ φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Ολάντ, γίνεται και πάλι επίκαιρη, καθώς σε ένα ενσταντανέ εικονίζονται η πρώην, η νυν και η επόμενη, δηλαδή η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η Βαλερί Τριελβελέρ και η Ζουλί Γκαγιέ.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM