Κουβέλης: "Χωρίς αλλαγές, δεν ψηφίζουμε"

Κουβέλης: "Χωρίς αλλαγές, δεν ψηφίζουμε" Facebook Twitter
1

Update 19.45: Αρνητικός ήταν ο Φώτης Κουβέλης, στην εισήγηση του για την ψήφιση των μέτρων στην έκτακτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, που συνεχίζεται. «Χωρίς αλλαγές στα εργασιακά δεν ψηφίζουμε», είπε ο κ. Κουβέλης.


Εκτάκτως συνεδριάζει αυτή την ώρα η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να αποφασίσει την στάση που θα κρατήσει στην ψηφοφορία στη βουλή για τα νέα μέτρα, μετά και τις δηλώσεις Στουρνάρα ο οποίος επιμένει ότι το πακέτο έκλεισε. O υπουργός διαμηνύει μάλιστα ότι τα μέτρα θα ψηφιστούν σε ένα άρθρο μαζί με τα εργασιακά.

"Δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση", είπε νωρίτερα ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, επιμένοντας ωστόσο ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τα εργασιακά.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
κ.Κουβέλη, γνωρίζατε εξ αρχής σε τι κυβερνητικό σχήμα μπαίνατε αφού σχηματίζατε συγκυβέρνηση με δύο κόμματα που είχαν ήδη δεσμευτεί για όλους τους όρους του μνημονίου. Δε νομίζετε λοιπόν ότι είναι λίγο αργά για τέτοιους ηρωισμούς;