Aεροπειρατεία στην Τουρκία

Aεροπειρατεία στην Τουρκία Facebook Twitter
1

 

Aεροπειρατεία στην Τουρκία Facebook Twitter

Αεροπειρατεία εκδηλώθηκε το απόγευμα σε αεροσκάφος των τουρκικών αερογραμμών Pegasus που εκτελούσε την πτήση από το Χάρκοβο της Ουκρανίας προς την Κωνσταντινούπολη και μετέφερε 110 επιβάτες.

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο ουκρανός επιβάτης, ισχυρίστηκε ότι είχε στην κατοχή του εκρηκτικό μηχανισμό και απαίτησε να οδηγηθεί το αεροσκάφος στο Σότσι όπου διεξάγονται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται,ο πιλότος πάτησε το κουμπί που προειδοποιεί τις Αρχές για εκδήλωση αεροπειρατείας και αμέσως σηκώθηκε σμήνος τουρκικών  F16, που συνόδευσαν  το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν στην ανατολική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Οι δυνάμεις ασφαλείας έπεισαν τον αεροπειρατή να παραδοθεί μετά από διαπραγματεύσεις μιας ώρας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια