Βερύκιος: «Μετανιώνω, εγώ πάντα υπεράσπιζα τους γκέι»

Βερύκιος: «Μετανιώνω, εγώ πάντα υπεράσπιζα τους γκέι» Facebook Twitter
58

Μετανοημένος εμφανίζεται τώρα ο Δήμος Βερύκιος για τον ομοφοβικό οχετό που εξαπέλυσε εναντίον του Αύγουστου Κορτώ. Σε ανάρτηση του στο Facebook " , δηλώνει μετάνοια και αναφέρει ότι ποτέ δεν είχε ως πρόθεση να θίξει τον Κορτώ και τους γκέι, τους οποίους, όπως υποστηρίζει, υπεράσπιζε πάντα "μέχρι παρεξηγήσεως. Αποδίδει δε τις εκφράσεις του στην "πολιτική πρόζα", της εκπομπής του.

"Ειλικρινά λυπάμαι για τούτη την παρεξήγηση. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον κάθε επώνυμο ή ανώνυμο, φανερό ή κρυφό ομοφυλόφιλο. Δεν είχα την πρόθεση να χλευάσω ή να ταπεινώσω κανέναν, ούτε φυσικά τον Αύγουστο Κορτώ", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Χθες, αναφέρθηκε στον συγγραφέα με εκφράσεις όπως, "κυρά Αυγουστίνα", ενώ επικρότησε σχόλιο ακροατή για τους γκέι πως "τους χρειάζεται χρυσαυγίτης” και παρατήρησε πως οι γκέι "δεν έχουν μόνο θηλυκό κορμί αλλά και θηλυκό μυαλό".

Υπενθυμίζεται ότι μετά τα όσα είπε και πριν τη "δήλωση μετανοίας" υπήρξε κύμα διαμαρτυριών προς το ΕΣΡ και την ΕΣΗΕΑ από την οποία ζητείται η διαγραφή του.

H ανάρτηση του:

Βερύκιος: «Μετανιώνω, εγώ πάντα υπεράσπιζα τους γκέι» Facebook Twitter


Βερύκιος: «Μετανιώνω, εγώ πάντα υπεράσπιζα τους γκέι» Facebook Twitter

58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ», η νέα τηλεοπτική σειρά από τον Ουμπέρτο Παζολίνι

TV & Media / «Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ», η νέα τηλεοπτική σειρά από τον Ουμπέρτο Παζολίνι

«Αυτό που μας επιτρέπει να κάνουμε σήμερα ο Γκιούλιβερ, είναι να μιλήσουμε για την πολιτική, την απληστία, τη θέση του δυτικού ανθρώπου στον κόσμο» σημείωσε ο πολυβραβευμένος παραγωγός και σκηνοθέτης:
LIFO NEWSROOM
White Lotus: Όλοι μιλούν σήμερα για τον συγκλονιστικό queer μονόλογο του Sam Rockwell

TV & Media / White Lotus: Όλοι μιλούν σήμερα για τον αποκαλυπτικό queer μονόλογο του Sam Rockwell

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, δίνει μία απίστευτη ερμηνεία σε έναν μονόλογο για την ταυτότητα φύλου, το queerness και το ταξίδι αυτοανακάλυψης που γράφει ήδη ιστορία και θα μείνει - SPOILER ALERT.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια