Κλείνουν επ’ αόριστον τα εξωτερικά ιατρεία στο «Αττικόν»

Κλείνουν επ’ αόριστον τα εξωτερικά ιατρεία στο «Αττικόν» Facebook Twitter
1

Στην επ' αόριστον αναστολή λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων, του ακτινολογικού τμήματος και των υπόλοιπων εργαστηρίων, των τακτικών χειρουργείων και των τακτικών εισαγωγών στο Αττικό Νοσοκομείο, οδηγούν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Από σήμερα Δευτέρα οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν , επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας 7π.μ. -9π.μ. και  συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας 9π.μ.-11π. ενώ στη συνέχεια θα γίνουν συνελεύσεις.

Όπως λένε οι εργαζόμενοι,  «αιτία για όλα αυτά είναι η απαξιωτική, προκλητική, αυταρχική στάση της διοίκησης του νοσοκομείου και των πολιτικών προϊσταμένων τους, που διαλύουν νοσοκομεία και βγάζουν σε διαθεσιμότητα συναδέλφους οδηγούς και φύλακες, που όχι μόνο απαξιώνουν τη δουλειά μας, όχι μόνο ανέχονται το νοσοκομείο μας να βουλιάζει, από τα ράντζα, τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό (9.500 οφειλόμενα ρεπό και Κανονικές Άδειες του 2013!), σε φάρμακα και υλικά, όχι μόνο μας κοροϊδεύουν και μας απειλούν καθημερινά αλλά και μας αφήνουν απλήρωτους πασχαλιάτικα (5 μήνες εφημερίες, νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες και απογευματινά)».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Άρα δεν έχουν πληρωθεί "εφημερίες, νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες και απογευματινά". Αναφέρονται οι συνδικαλιστές σε πραγματικές ώρες εργασίες ή σε πλασματικές; Οι πραγματικές ώρες υπερωριακής εργασίας θα πρέπει να πληρώνονται φυσικά αμέσως. Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στην κατηγορία της τρέλας του Ελληνικού δημοσίου. Διότι ως γνωστόν ο όρος "υπερωρία" στο Ελληνικό δημόσιο περιγράφει ένα άλλο επίδομα που το παίρνουν και όσοι δεν εμφανιζονται καν για δουλειά. (Το κακό είναι ότι σίγουρα θα απεργήσουν ή θα υποχρεωθούν να απεργήσουν και όσοι ξεσκίζονται να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς δουλεύοντας πραγματικές υπερωριες/εφημερίες. Και όλα αυτά για να πληρωθούν παραπάνω και οι αργόσχολοι.)