«Δεν αξίζει στο λαό ένας Πρωθυπουργός που κάνει πολιτική μόνο με ψεύτικα διαγγέλματα»

«Δεν αξίζει στο λαό ένας Πρωθυπουργός που κάνει πολιτική μόνο με ψεύτικα διαγγέλματα» Facebook Twitter
8

Επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά για την άρνηση του να πραγματοποιήσει ντιμπέιντ με τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Κουμουνδούρου, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανές παράδειγμα Πρωθυπουργού που αποφεύγει κάθε διάλογο με την αντιπολίτευση».

 Τονίζει επίσης σε ανακοίνωση του κόμματος ότι ο κ. Σαμαράς που είναι «μόνιμα απών από το κοινοβούλιο, αρνείται τώρα για μια ακόμη φορά να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ και να υπερασπιστεί με επιχειρήματα την πολιτική του» και προσθέτει:.

«Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό ένας πρωθυπουργός που κάνει πολιτική μόνο μέσα από "διαγγέλματα" ψεύτικων υποσχέσεων προς τον ελληνικό λαό και μέσα από τις μονταζιέρες της Συγγρού, ενώ φυγομαχεί από τη ζωντανή πολιτική αντιπαράθεση. Γιατί δεν υπερασπίζεται ο κ. Σαμαράς μπροστά στον ελληνικό λαό το μεσοπρόθεσμο, το νέο φερετζέ του μνημονίου που φέρνει εσπευσμένα στη Bουλή και περιλαμβάνει πρόσθετους φόρους και περικοπές κρατικών δαπανών;

Γιατί δεν θέλει να προβάλλει τις θέσεις του για την Ευρώπη; Για τον απλούστατο λόγο, ότι μοναδική του πρόταση και πυξίδα είναι το μνημόνιο και τα μόνα συμφέροντα που υπερασπίζεται είναι αυτά των δανειστών. Και αυτά κανείς δεν μπορεί να τα υπερασπιστεί όταν αναγκάζουν τους πολίτες να περιμένουν σε ουρές για μια σακούλα δωρεάν τρόφιμα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εννοώντας φαντάζομαι πάλι τον Σαμαρά αφού απ'όσο γνωρίζω εκείνος είναι ακόμα πρωθυπουργός ενώ ο Τσίπρας δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα. Επίσης, ο Σαμαράς δεν είναι αυτός που δίνει ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες όταν μιλάει για ανάπτυξη κάθε χρόνο, μείωση του χρέους, έξοδο από τα μνημόνια κι όχι νέα μέτρα ενώ σε ΟΛΑ έχει διαψευστεί και συνεχίζει ακάθεκτος την καταστροφή της Ελλάδας έχοντας στο πλευρό του τα μεγάλα κανάλια που αδιαλλείπτως "ενημερώνουν" τον κόσμο για την σωτηρία της χώρας από τη ΝΔ; Και να θες να κρυφτείς το γαλάζιο μέσα σου δεν κρύβεται τελικά.
Ωραια καραμέλα, δεν εχει γινει πρωθυπουργός και άρα μπορεί να λέει οτι θέλει και να υπόσχεται τον ουρανό με τ άστρα. Πάντως αυτο που αν κάποιος κριτικάρει το ΣΥΡΙΖΑ του απαντάτε "ναι, αλλα ο Σαμαρας ..", να το κοιτάξετε.
Φίλε LiberT, μην απορείς. Με αυτόν τον τρόπο κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ & η ΝΔ αργότερα. Πετούσαν μαλακίες και μετά δεν χρειάζονταν ούτε να τις μαζέψουν. Έξω από την ΕΕ λέγαν-ουρλίαζαν έξω τα πρόβατα. Στα 'ουράνια' ο πολιτικός μας πήχης με τους άριστερούς πρώην κομπάρσους σε ρόλο νυν πρωταγωνιστή.
Βασικά αυτό έχω αποκομίσει εγώ προσωπικά από τα σχόλιά σου. Αν δε θες να παρεξηγείσαι μπορείς πολύ απλά να μην υποστηρίζεις σε κάθε σου σχόλιο εμμέσως τον Αντωνάκη. Δε φταίω εγώ που το κάνεις με τόσο προφανή τρόπο.
@σκύλε συμφωνώ, αυτό γινόταν πάντα. Υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα, μεγάλα λόγια, και εντελώς αντίθετες πράξεις.Κι εμείς τρέχαμε απο πίσω τους για να φύγει ο άλλος ... Το ίδιο δηλαδή που κάνουμε και τώρα, δε μας πειράζουν τα όσα απίθανα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να φύγει ο Σαμαράς. Και κατα την προσφιλή μας συνήθεια , την επαύριο των εκλογών θα βρούμε άλλον που να παραμυθιάζει για να διώξουμε το ΣΥΡΙΖΑ αφού ειναι βέβαιο οτι αυτα που τάζει δεν ειναι υλοποιήσιμα.