ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2014 | 21:45

κλανω συνέχεια και δυνατά-εχω γίνει ρεζίλι

Πριν 2 μήνες ξεκίνησα τα χάπια κατά της δυσκοιλιότητας επειδή πήγαινα για τα χοντρά μου μια φορά την εβδομάδα!Τα σταμάτησα γιατί η κοιλία μου φούσκωνε και αεριζόμουν καθε 5 λεπτά. Πλέον αερίζομαι λιγότερο αλλά παρά πολύ δυνατά. Πηγαίνω στο μπάνιο ανοίγω τη βρύση τέρμα κλείνω τη πόρτα και βγαίνει τόσο δυνατή και μακρόσυρτη που χθες με άκουσε το αγόρι μου και με είπε βρωμιάρα.Δεν είναι τρολλαρισμα,σας μιλάω σοβαρά.Που μπορώ να απευθυνθώ να παω σε φαρμακείο να ρωτήσω ντρέπομαι.
1
 
 
 
 
σχόλια
μισό με ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα + μισό λεμόνι + σε ένα ποτήρι νερό διαλυμένα (θα αφρίσουν), δύο με τρεις φορέςτην ημέρα και τα αέρια θα κάνουν φτερά. Διάβασε άρθρα στο ίνερνετ για το πόσο καλό κάνει η μαγειρική σόδα στο γαστρεντερικό. Εγώ το δοκίμασα και σώθηκα. Και αν έχεις δυσκοιλιότητα να κάνεις κλίσματα με νερό και να τρώς κάθε μέρα 2 πρόβια γιαούρτια ή τα activia.
Scroll to top icon