Ένας εύκολος τρόπος για να καταλάβεις αν είσαι παχύσαρκος

Ένας εύκολος τρόπος για να καταλάβεις αν είσαι παχύσαρκος Facebook Twitter
5


Μια καμπάνια ιδιωτικής χρηματοδότησης βρήκε ένα και μόνο εργαλείο για να βοηθήσει τους άνδρες να εκτιμήσουν αν είναι παχύσαρκοι. Όταν στέκονται όρθιοι, βλέπουν το πέος τους;

Η έρευνα έγινε μεταξύ 1.000 ανδρών στη Μεγάλη Βρετανία και η ομάδα διαπίστωσε ότι «το 33% των ανδρών στη Βρετανία ηλικίας μεταξύ 35 και 60 ετών δεν είναι σε θέση να δουν το πέος τους" εξαιτίας του μεγέθους της κοιλιάς τους, γράφει το Atlantic.

Η εξέταση έχει ονομαστεί «Ο Μεγάλος Έλεγχος» και η εκστρατεία βασίζεται στην απλή ιδέα ότι οι άνδρες μπορεί να είναι επιπόλαιοι σχετικά με τους κινδύνους που κρύβονται στο λίπος αλλά οτιδήποτε σχετικό με τα γεννητικά τους όργανα είναι πιθανότερο να τραβήξει την προσοχή τους.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα του προσωπικού του ομίλου, «οι άνδρες ενδιαφέρονται περισσότερο για τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους από τη συντήρηση της υγείας τους και αρκετοί επισκέπτονται το γιατρό μόνο αν τους το πει η σύντροφός τους ή κάποιος συγγενής».

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

5 σχόλια