Άνοιγμα ΣΥΡΙΖΑ στους ψηφοφόρους της Χ.Α.

Άνοιγμα ΣΥΡΙΖΑ στους ψηφοφόρους της Χ.Α. Facebook Twitter
11

Άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χ.Α. κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπως διαφαίνεται από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη.

Όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον Σκάι,  «Κάθε ψήφος που φεύγει από τη Χρυσή Αυγή είναι θετικό πράγμα για τη δημοκρατία». Τόνισε επίσης αναφερόμενος στους πολίτες που ψήφισαν στον πρώτο γύρο τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής, ότι «δεν πρέπει να τους χαρίσουμε» και ότι «δεν είναι ένα ενιαίο νεοναζιστικό “πράγμα” αυτό που υποστήριξε τους βασικούς υποψηφίους της Χρυσής Αυγής».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Μηπως καποιοι σχολιαστες ζουν σε αλλο πλανητη ;Δεν μιλανε με ανθρωπους στις γειτονιες τους ;Διοτι ,αν μιλαγαν,θα ηξεραν οτι η μεγαλη πλειοψηφια αυτων που ψηφιζουν Χ.Α. ,και το λενε,ειναι απλοι ,ταλαιπωρημενοι,ανθρωποι,οι οποιοι λογω εξαιρετικα περιορισμενης μορφωσης και παιδειας,νομιζουν οτι βρηκαν στην Χ.Α. καποιους οι οποιοι θα τους προστατευσουν και θα τους βοηθησουν να επιβιωσουν απο τα δεινα τα οποια φορτωσαν στις πλατες τους οι "κυβερνητικοι συνεταιροι"της υποδουλωσης και της διαφθορας.Οι ανθρωποι αυτοι,μη εχοντας ιδιατερες γνωσεις πολιτικης και ιστοριας,απλα πιστευουν ακριτα σε οσα τους λενε οι χρυσαυγιτες.Οτι θα τιμωρησουν τους κλεφτες και θα βοηθησουν τους πεινασμενουςΤι σημαινει,λοιπον,αυτο ; Οτι οι δημοκρατικοι πολιτες,κομματικοποιημενοι η μη,θα εγκαταλειψουν αυτους τους ανθρωπους στα νυχια των ναζι ; Οτι θα αντιμετωπισουν αυτους τους ταλαιπωρους πολιτες ,και ευκαιριακους ψηφοφορους της Χ.Α., ως συνειδητους φασιστες ; Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα ; Δεν εχουν καθηκον,πολιτικο,ηθικο,και κοινωνικο,να προσπαθησουν να αποσπασουν αυτον τον ταλαιπωρημενο κοσμο απο τις δαγκανες και τα διχτυα των θαυμαστων του Αδολφου Χιτλερ ;Τι σοι αντιληψη της παραγματικοτητας ειναι αυτη ;
Σταδιακα αποκαλυπτετε ολο και περισσοτερα για τα πιστευω σας, κε Κοντε, αφηστε που, απο μια γρηγορη ματια που εριξα, δεν εχετε αφησει ειδηση για ειδηση ασχολιαστη αυτη την εβδομαδα των εκλογων. Εντυπωσιακο το που βρισκετε τοσο χρονο και ενεργεια!Οχι, δεν ειναι παντα μονο οι απλοι ανθρωποι που γινονται οπαδοι της ΧΑ, ηταν και ειναι υπερ-συντηρητικοι, ρατσιστες, ομοφοβικοι και φασιστες και κανενα κομμα που σεβεται τον εαυτο του-ειδικα ενα κομμα της αριστερας- δεν θα επρεπε να τους "κανακευει" με τετοιο τροπο. Αν ηθελαν να τους σωσουν απο τα νυχια των ναζιστων, ειχαν ολο τον καιρο να το κανουν πριν κι οχι 5 ημερες πριν τις εκλογες,οταν καιγονται να μαζεψουν ψηφαλακια...
Μα αφου παλι σχολιασατε κε Κοντε! Με εντυπωσιαζει η μεταστροφη σας για τα σχολια μου: απο δροσερο αερακι που τα χαρακτηριζατε καποτε, τωρα δε τα σχολιαζετε, αλλα σχολιαζοντας... Πραγματικα, ποσο λυπαμαι που σας απογοητευσα...!
Πότε επιτέλους θα σταματήσουμε να βαυκαλιζόμαστε σχετικά με το τί πραγματικά είναι οι ψηφοφόροι της ΧΑ-ακόμα κι αν πρόκειται για γνωστούς, φίλους,συγγενείς ή πιθανούς ψηφοφόρους? Πέρασαν ήδη δύο χρόνια, η δράση και οι θέσεις της είναι σαφείς και ένα σύγχρονο , υποτίθεται, αριστερό κόμμα προσπαθεί να αντλήσει ψηφαλάκια απο την ακροδεξιά,χαιδεύοντας τα αυτάκια της ελληνικής κοινωνίας και των ψηφοφόρων.
Δυστυχώς, τα σχόλια που βλέπω από κάτω επιβεβαιώνουν ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Το να επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ ότι η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά χαμένη, αλλά έγκλημα και συνέργεια στη μισαλλοδοξία και τη φασίζουσα νοοτροπία και να λέει ότι οι άνθρωποι που έχουν παγιδευτεί σε αυτήν την κατάσταση πρέπει να προσεγγιστούν και να αλλάξουν γνώμη προτού να είναι αργά γίνεται ξαφνικά γλείψιμο και ψηφοθηρία. Αλλά δεν πειράζει ας πέσετε όλοι στη λούμπα της προπαγάνδας και της παρερμηνείας. Έχει καταντήσει πια κουραστικό. "Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ..."
Για να πάρετε ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής πρέπει πρώτα να σταματήσετε να τους βρίζεται και να δείξετε σωστές και εφαρμόσιμες λύσεις στα σοβαρά προβλήματα τους. Έτσι ώστε να σταματήσουν να ψηφίζουν δολοφόνους ναζί.