Πιπιλή: «Ο θρασύτατος Καμμένος έχει δίπλα του υπάλληλο της βουλής, βουλευτή!»

Πιπιλή: «Ο θρασύτατος Καμμένος έχει δίπλα του υπάλληλο της βουλής, βουλευτή!» Facebook Twitter
FOSPHOTOS
7

Σε νέες καταγγελίες προχώρησε η Φωτεινή Πιπιλή συνεχίζοντας την κόντρα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Όπως είπε η βουλευτής της; Ν.Δ. ο βουλευτής της Β' Πειραιά των ΑΝΕΛ Γιάννης Κουράκος διορίστηκε μόνιμος υπάλληλος της Βουλής, με την ιδιότητα του ηλεκτρολόγου, και μετά τη θητεία του στη ΝΔ εξελέγη βουλευτής με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.  

Χθες η κ. Πιπιλή είπε ότι ο Κουράκος ήταν «μπροστάρης» στα γεγονότα στη βουλή με την «ανταρσία» των εργαζομένων  του κοινοβουλίου.

Σήμερα στον Σκάι η βουλευτής είπε για τον Πάνο Καμμένο ότι είχε το θράσος να πει δημοσίως στην Ολομέλεια να δοθούν τα ονόματα αυτών που διόρισαν υπαλλήλους στη βουλή. «Δίπλα του ο θρασύτατος ξέχασε ότι είχε το πιο λαμπρό παγκόσμιο παράδειγμα βουλευτή που από το παράθυρο υπήρξε μόνιμος υπάλληλος της Βουλής και εξακολουθεί να είναι…Εγώ το αποκάλυψα με όνομα. Είναι ο κύριος Κουράκος», είπε η κ. Πιπιλή.  

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τώρα αυτό το "αριστερά" τί είναι ακριβώς; Είναι το ΠΑΣΟΚ ή είναι η αριστερά (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ.); Γιατί αν είναι το ΠΑΣΟΚ, αυτό το "αριστερά" προφανώς παίρνει πολλή συζήτηση. Αν όμως είναι τα κόμματα της αριστεράς, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης. Μπορούμε να τους προσάψουμε γραφικότητα και άπειρα κολλήματα, αλλά... διαφθορά και διαπλοκή;
Δηλαδή στον Συριζα δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα ? Οταν βουλιάζει το πλοίο τα πρώτα που πηδάνε είναι τα ποντίκια. Οταν βούλιαξε το Πασοκ στο Σύριζα πήγαν μόνο οι αδιάφθοροι θέλεις να πεις και όλοι οι παλαιοκαμματικοί τύπου Φωτόπουλου κλπ? η το ΚΚΕ της Κανέλλη και της τυποεκδοτικής είναι υπεράνω τέτοιας κριτικής? Ολοι απο την ίδια πίτα τρώνε, θα συμφωνήσω όμως ότι δεν τρώνε όμως όλοι με την ίδια ένταση και συνέπεια.
Για να τα λες, έχεις στοιχεία για το ποιους διόρισαν το ΣΥΡΙΖΑ ( και ο Συνασπισμός παλιότερα) και το ΚΚΕ στη Βουλή. Επίσης θα ήθελα να μας βεβαιώσεις πως τον Φωτόπουλο τον υποστήριξαν στην επανεκλογή του οι οργανώσεις οι υποστηριζόμενες από το ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης πως υπήρξαν συνδικαλιστές και βουλευτές που υποστήριξαν τα μνημόνια και κατέληξαν στο ΣΥΡΙΖΑ.
kerataki_mou στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β Αθηνών, οι δύο πρώτοι σε σταυρούς του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαϊου προήλθαν από το ΠΑΣΟΚ: Σακοράφα και Κουρουμπλής. Ο Παπαδημούλης, ένα από τα πιο γνωστά διαχρονικά στελέχη του ΣΥΝ ήρθε τρίτος και καταϊδρωμένος (αυτά για να ξέρουμε ποιοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ σήμερα).Η μεν Σακοράφα καταψήφισε το πρώτο Μνημόνιο το Μάιο του 2010, αλλά ο κ. Κουρουμπλής τον οποίον έχουν βάλει και μπροστά-μπροστά στα βουλευτικά έδρανα το υπερψήφισε μια χαρά! Μόνο τον Ιούνιο του 2011, όταν είδε ότι υπάρχει αντιμνημονιακό ρεύμα θυμήθηκε το «αντάρτικο» και καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο (ευτυχώς για αυτόν γιατί αλλιώς τώρα δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του).Τέλος για τον Φωτόπουλο μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις:http://img687.imageshack.us/img687/1082/tsipras2.jpg
Byron αν μια χειραψία είναι επιχείρημα, η επίσημη υποστήριξη του Φωτόπουλου για την επανεκλογή του από την παράταξη της ΔΑΚΕ τι είναι ; Και συν τοις άλλοις, έχεις δίκιο. Το σάπιο και διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ της Σακοράφα και του Κουρουμπλή ( γιατί αυτοί άλλωστε κατέστρεψαν την Ελλάδα, μην ξεχνιόμαστε ) βρήκε να χωθεί . . .